Tehnički kutak > Blokade
Blokada za tjunirani skuter
igor.sb:
lol blokada na bb, 0 bodova :icon_thumright:
imas cim bjezat, pa bjezi
dgeceg:
slow rider ti je član ovog foruma, pošalji mu pm i sve se s njim dogovori
tajfun:
meni je padalo na pamet skinut rolice.je da bi se razdero do bola ali nebi trebo napumpat preko 50kmh ako je high end.sad mi je tehnički tj.istekla mie registracija prije dva mjeseca pa me interesira vaše mišljenje.iam polini evo i 28mm karb tako da el. blokade ne dolaze u obzir jer bi to štekalo do bola
DvdAerox:
--- Citat: tajfun - 05 Listopad, 2009, 00:50:27 ---meni je padalo na pamet skinut rolice.je da bi se razdero do bola ali nebi trebo napumpat preko 50kmh ako je high end.sad mi je tehnički tj.istekla mie registracija prije dva mjeseca pa me interesira vaše mišljenje.iam polini evo i 28mm karb tako da el. blokade ne dolaze u obzir jer bi to štekalo do bola
--- Kraj citata ---
posudi neciji blok, ili probaj pripasat serijski spuh i postelaj nekako sa serijskim federom i nekim teskim rolama... karb mozes neki 17.5 stavit tek da bude, nebi smjelo bit nista kitu ako ga samo na valjke das...
btw. ako imate blokadu na okretaje, mozete ju nastimat i tako da vam skoro skuter ne krene s mjesta, ionako na valjcima nema otpora i doci ce do 50 odmah :icon_thumright:
tajfun:
samo što ja neam para za karb 17.5 i ostale gluposti zbog tehničkog.pokušat ču đir bez rolica pa ču vidjet kolko otprilike ide.nebi treba preko 40 ali če se vrtit na valjcima na ogromne okretaje pa nikad neznaš...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju