Tehnički kutak > Tuning skutera

jel istina???

<< < (2/5) > >>

gokiSP:
fly se ne razlikuje puno od seriskog kvacila osim naravno sto ga proizvodi malossi..to je ko recimo malossievo zamjensko kvacilo..

J.U.R.C.A:
prividno bolje!
mozda bolje cuka ... a fly razvlaci na okretaje ili suprotno a razlika je ukupno nakon prvih 20 metara 1 metar.
dal se za jedan metar isplati dat skoro 100 eura?

cak stovise logicki je ako je fly tezi da sa gusom bolje cuka.opet ovisi i koji kit imas.malossi gus ce radje zavrtit deltu dok ce trophy biti odusevljen sa flyom.ovdje govorimo pod pretpsotavkom da su spuhovi i ostali setup isti!

ja radje investiram u dobru radilicu!

J.U.R.C.A:
gornji moj post se odnosi samo ako se radi o base kitu i base spuhu !!

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 02 Srpanj, 2009, 15:54:59 ---ma ne slusam ja njega i nebi si nikad kupio fly..zna ja da je delta bolja a sad nemam namjeru niti deltu kupit nego metrakit pro race 2

--- Kraj citata ---

Stari moj, Fly ili serijsko kvačilo na Piaggiu su čisto dosta!  :nono:

"efz" je stavio Deltu na NRG Power-a (Polini Sport, Yasuni R, Multivar 2000) i uštelao ju je i imal je start ko ja sa tvorničkim auspuhom, kuplungom i zvonom (svi imaju preko 60 tisuća km) i sa 25% produženom getribom koja još dodatno uspori start i poveća vrijeme proklizavanja kuplunga  :laughing7:

Nije mogo k sebi doć jer je imal "filing" da krene duplo jače od mene  :dontknow:

Delta nije niš posebno na slabijim setup-ima. Ali da staviš Fly na jači midrace ili race, popigalo bi se i pregrijalo, a možda i razletilo.  :drunken_smilie:

gumy:
fly je po meni za base i gotovo, kad sam imo shot i due+ fly nisam mogo naštelat da kreće preko 6500 okretaja nikako, isprobo sve federe, bijeli žuti i crveni centralni i ništa nije pomoglo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju