Tehnički kutak > Tuning skutera

jel istina???

<< < (5/5)

Po?etnik:

--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Srpanj, 2009, 16:52:51 ---Ajmo jos jednom sve sumirati za pocetnika ako citaju!

FLY KVACILO SE KORISTI ZA SERIJSKE MOTORE I ZA BASE KITEVE PA SVE DO SLABIJI MIDRACE!!!
DELTA SE KORISTI ZA MIDRACE I HIGH END JER IMA 18 STUPNJEVA MOGUCNOSTI STELANJA I SLUZI DA BI SE SKUTER(kada ima kit koji se visoko vrti i u sprezi s tim kitom auspuh koji tek ima visoko snagu,prilikom starta nastelala se delta tako da uhvati tek onda kada skuter ima donekle snagu da se izgubio ona rupa na startu(gdje kit i spuh nemaju snagu)(prvih 10 ak metara).

--- Kraj citata ---

eto tako i ja mislim.. i nije da je greska staviti deltu na slabiji setup nego je neisplativo

Crazy Kuree:
Pa na seriskom setupu sigurno more potrajat više nego s seriskim a uz to se da štelat na sve moguće načine tak da ja i nebi htio kupit kvačilo drugo osim delte ili neko kao delta, neisplativo je uzet fly jer je isto ko serisko a serisko imaš za 100kn polovno a super stanju, čak se serisko štela lakše od fly samo se brzo spali ako budu tvrde opruge

Iwo SR Tuono:
za 50€ koliko dođe fly se ne isplati stavljat serijsko da je neznam kakvo...tko god se upgradea-o n deltu svi su rekli da su osjetili i dobili poboljšanje, a sad netko kaže da je delta bolja, netko kaže da je fly...mislim da je jurca sve rekao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju