Tehnički kutak > Tuning skutera

jel istina???

(1/5) > >>

R@kija:
ovak,prijatelj..je nekid an iso gledat runnera od decka iz zapresica brijem ima due plusa al sve je identicno na duetu ko polini evo i veli frend da ubija motor..sad jebes kit mene zanima nes jer mi je frend reko da mu je lik reko da ima fly kuplung i najtvrde federe na njoj i da je bolja nego delta..jel to istina il on nezna postelat deltu ili ju nemre nastelat..on veli da je probo deltu i da nemoze nikak se parit sa flyom..a meni sad vise nis nije jasno znam da je delta najace a fly malo bolje od seriskog..sad neznam jel istina..a taj decko kaj ima runnera veli frend ima doma par polini evo kita svega slaze doma skutere i nije ni na jednom forumu??

Rossi:
ocito da taj lik nezna nastimat deltu..nema sanse da je fly bolji od delte..imo sam i fly ,sad imam deltu...na fly koje god federe stavis ..npr izmedju najmeksi i najtvrdji ..razlika je u tome sto motor krece mozda sa 1000 rpm vise samo....ako je na najslabijim kreto sa 4000 na najtvrdjim ce sa 5000 rpm kretat...tako da koje god federe stavis na fly djabe ti.....deltu je dosta lakse nastimat i bolja je i kvalitetnija dosta ....tako da ne vjeruj u to sto prica taj ..

J.U.R.C.A:

delta je top model malossija i ona se u pravilu koristi samo kod high rev motora(gdje motor mora startati na 5000 i vise...(a ekipa i s foruma i ostali stavlja i na gus kiteve i zx spuhove deltu i bacaju pare)

fly je kvacilo koje ide do srednjeg midracea.

a ovo gore ocito da covjek nije znao pogoditi deltu jer ima 18 mogucih stupnjeva stelanjaa pa kenja bzvz po njoj.

R@kija:

--- Citat: Rossi - 02 Srpanj, 2009, 15:50:17 ---ocito da taj lik nezna nastimat deltu..nema sanse da je fly bolji od delte..imo sam i fly ,sad imam deltu...na fly koje god federe stavis ..npr izmedju najmeksi i najtvrdji ..razlika je u tome sto motor krece mozda sa 1000 rpm vise samo....ako je na najslabijim kreto sa 4000 na najtvrdjim ce sa 5000 rpm kretat...tako da koje god federe stavis na fly djabe ti.....deltu je dosta lakse nastimat i bolja je i kvalitetnija dosta ....tako da ne vjeruj u to sto prica taj ..

--- Kraj citata ---

ma ne slusam ja njega i nebi si nikad kupio fly..zna ja da je delta bolja a sad nemam namjeru niti deltu kupit nego metrakit pro race 2

Rossi:

--- Citat: J.U.R.C.A - 02 Srpanj, 2009, 15:51:58 ---bolje?
moguce da njemu na tom kitu je bolje jer je fly pretpostavljam nesto tezi plus delta ima jako puno opcija stelanja pa NIJE sigurno pogodio pravi setup
to kolko je bolje u startu to i ako malo bolje cuka ili razvlaci na 100 metara je 2 kotaca prednosti tako da je to zanemarivo.

delta je top model malossija i ona se u pravilu koristi samo kod high rev motora(gdje motor mora startati na 5000 i vise...(a ekipa i s foruma i ostali stavlja i na gus kiteve i zx spuhove deltu i bacaju pare)

--- Kraj citata ---
grijesis u ovom na kraju sto si reko....ja ga imam na gus kitu i yasuni r ....motor sa fly ...kako god sam pokuso nece da starta kako treba nikako ..koje god federe..jedino ako stavis rolne lagane skroz onda starta ..ali se motor prevrtava...stavio deltu..i nastimo onako kako mi je alfa preporucio tj crvene federe na najmeksem polozaju i utezi na prvom polozaju ja mislim i motor ima prejeben start ...cak i sa dvoje ima  predobar start....tako da mislim da delta nije bacanje para cak ni na base kitu ...dosta bolje motor starta nego sa fly ili obicnim kvacilom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju