Općenito > Maxiskuteri
VXR180 se gasi na punom gasu
sime:
--- Citat: X-Spirit - 02 Srpanj, 2009, 14:08:14 ---znaci kad mu zavrnes gas do kraja trzne i na tren zastane i poslije normalno nastavi vuci?
--- Kraj citata ---
Nije baš tako, ja mu odvrnem gas i on se počme razvrtavati. Kad se razvrti nakon minutu samo prestane vuči ko da sam mu pustio gas. Onda moram pustiti gas malo sačekati i opet dati gas da bi krenuo. Ako ne držim full gas već samo malo pustim onda radi normalno. Nekad mu i skroz padnu okretaji i ugasi se, onda moram sačekati 20-30 sekundi da bi ga uopće upalio. Onda ide normalno dok se ne razleti po magistrali i opet prestaje vuči.
X-Spirit:
meni ti se slicna stvar dogada, znaci vozi on normalno i kad mu zavrnem gas do kraja jednostavno motor u jednom trenutku kao da prestane raditi i nakon toga nastavi dalje normalno ici, prvi put kad se to desilo bila je valjda u pitanju dizna, reko ok, radio je jedno vrijeme i opet je poceo stekat, da bi ja kasnije uzeo drugi karb stavio ga i opet sve bilo u redu, i onda opet poceo stekat, malo sam se igrao s karbom, probao sam s vecim diznama, ali je to trzanje onda bilo izrazenije, mijenjao sam i polozaje igle, no nikak da otkrijem u cem je problem...
sime:
I ja mislim da je nešto do karba, ali nemam drugi da probam. Motor sam uzeo polovni tako da ne znam jeli na karbu što dirano, ali ide jako dobro. Krajnju ima bolju nego novi runner 200.
X-Spirit:
jesi gledao koja je dizna na karbu?
sime:
Nisam gledao koji je broj. Mislim da mu zraka ne fali, probao sam izvuči jedno crijevo vakuuma da vuče malo falši zrak pa je još gore. Nekako mi je čudno zašto su stavili da airbox vuče vruči zrak odmah blizu cilindra. Možda bi bilo dobro nadostaviti neku cijev da vuče malo naprijed hladniji zrak, a ne odmah s motora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju