Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway Hurricane - Koji midrace kit da uzmem :)

<< < (5/7) > >>

Crazy Kuree:
a CPI je kvalitetniji od kivija, a nemora značit, more i nemora brzo otić al šansa da će trajat dugo je mala (mislim na radilicu)

animatrix:
paaa, ak prilikom pucanja radilice se ne unisti motor, zamjenis s drugom i nastavis...

cvele60:

--- Citat: TebreX - 30 Lipanj, 2009, 16:39:23 ---cvele 10 000 km malossi sport gus kit ;)
Ajde dakle ljoodi shta da uzimam ? :D

--- Kraj citata ---
Taj sam :icon_biggrin:  gus+nextR i ostalo...montirano na Fokusu[2005]na 2300km-skinuto sa njega na 12400,vracen na serijalu i otiso dalje...Nikakvih problema sa radilicom...ili sam ja dobio neku vanserisku :icon_tongue:

dino73n:

--- Citat: animatrix - 30 Lipanj, 2009, 20:27:12 ---paaa, ak prilikom pucanja radilice se ne unisti motor, zamjenis s drugom i nastavis...

--- Kraj citata ---

Bulshit,ako iz lezaja radilice ispadne komad kaveza unistice klip a mozda i cilindar,ako radilica zacvika(zariba) u velikim obrtajima moze deformisati i klip i cilindar a ako pukne klipnjaca moze razbiti i klip i cilindar i blok,stoga kad krenes pravit kucu prvo uradis dobre temelje!

TebreX:
ajoj, znaci radilica mi ne gine... I to stavljam na spisak, sta da radim, budzet za tuning sve veci, a dzep sve prazniji!
ali jednom se zivi, 2 tocka 1 zivot :PPPPPPPPPPPPP  :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju