Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway Hurricane - Koji midrace kit da uzmem :)

<< < (4/7) > >>

Ghoul:
mislim da bi najbolji bil MHR replica jer je alu i 2 karike...najbolja kombinacija za slabi ili jaki auspuh (uz sitne dorade)...samo kaj je skup...

best buy kombinacija bi ti bila stage 6 pro kit i stage 6 pro auspuh...na AC daje oko 11 konja (mina blok)

Crazy Kuree:

--- Citat: TebreX - 30 Lipanj, 2009, 15:14:41 ---Ajde nelupajte gluposti molim vas. Gus kit ako se pravilno razradi moze na keewayu i preko 10 000 km, provereno i dokazano vishe puta!
Ova tema je posvecana koji najbolji kit, a ne radilici itsh! Moderatori mogli bi obrisati ovaj off

--- Kraj citata ---
gus možda i nije problem, al kad već spominješ da je provjereno i dokazano, daj jedan dokaz  :dontknow: mislim da bi problem bio stage 6 pro pogotovo s nekim jačim auspuhom

pajo:
gus sam imo i ja na ser.čajna radilici sve ok.prešo oko 5tis...
a mislim da i ima jedan član sa gusom i ser radilicom na keewayu oko 10tis...
za mid nebi palamudio jer neznam ali mislim da nebi ser.puno izdržala...

TebreX:
cvele 10 000 km malossi sport gus kit ;)
Ajde dakle ljoodi shta da uzimam ? :D

Aleks:

--- Citat: TebreX - 30 Lipanj, 2009, 15:14:41 ---Ajde nelupajte gluposti molim vas. Gus kit ako se pravilno razradi moze na keewayu i preko 10 000 km, provereno i dokazano vishe puta!
Ova tema je posvecana koji najbolji kit, a ne radilici itsh! Moderatori mogli bi obrisati ovaj off

--- Kraj citata ---

Nisu ti govorili da ce kit otic nakon 1000km, nego radilica!  Meni je na CPI Aragonu radilica prosvirala nakon nekih 700-1000km nakon sto je ZX stavljen. Tako da, brijem da je radilica obavezna, sto prije, ako ides u tuning.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju