Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway Hurricane - Koji midrace kit da uzmem :)
animatrix:
ak radilica bude trajala kao cveletu onda nema brige, to je taman 2 ljeta voznje, za 3. sezonu stigne se skupit love za sve novo hehe, a i taman dosadi
Iwo SR Tuono:
a htio si midrace kit..razlika cijene između midrace i gusa će ti pokrit dio para od radilice i opet si skoro na istom...
Crazy Kuree:
--- Citat: animatrix - 30 Lipanj, 2009, 20:27:12 ---paaa, ak prilikom pucanja radilice se ne unisti motor, zamjenis s drugom i nastavis...
--- Kraj citata ---
eto prijatelju na aeroxu pukla klipnjača, cilindar uništen klip u komadima, magnet je jedva skinit jer se radlica na velikim obrtajim zaustavila te tako smotala ispod magneta i variomata znači i to je moglo odjebat, a na bloku ima rupa
gokiSP:
--- Citat: TebreX - 30 Lipanj, 2009, 15:14:41 ---Ajde nelupajte gluposti molim vas. Gus kit ako se pravilno razradi moze na keewayu i preko 10 000 km, provereno i dokazano vishe puta!
Ova tema je posvecana koji najbolji kit, a ne radilici itsh! Moderatori mogli bi obrisati ovaj off
--- Kraj citata ---
covjek iznad ti je dao dobronamjeran savjet..a ti malo smiri hormone i ne reagiraj tako jer ce te svi sterat u k**ra* a ne ti pomoc..nego..covjek lupeta, jel?
a vidi posta tvoga malo kasnije..
--- Citat: TebreX - 30 Lipanj, 2009, 21:32:18 ---ajoj, znaci radilica mi ne gine... I to stavljam na spisak, sta da radim, budzet za tuning sve veci, a dzep sve prazniji!
ali jednom se zivi, 2 tocka 1 zivot :PPPPPPPPPPPPP :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
zule020:
Čuj ja ti imam kewey matrix 50 polini sport 70 kit i presao sam sa njime vec 2 0000 km tako da nece tek tako odtić radilica ali ti preporucujem ako neuzmes odblokirani cdi zaboravi na sve to moj sa kitom ide 60 sad kad sam promjeni cdi tek sada cu vidjet jer mi je otišao regler a preporuka uzmi cdi stavi karburator 17(delortov) i rezonatni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju