Tehnički kutak > Tuning skutera

Slijepo crijevo na auspuhu, blokada ili ne?

<< < (11/13) > >>

paux:
da za ukras :laughing7: ma ja sam to negdje čitao ili mi je netko rekao,neznam sad, ali to je navodno zbog eko normi. na taj način ne izlazi 100% ispušnih plinova već manje jer dio odlazi u airbox( sa one strane filtera gdje je i ulaz u karb).. ima tu neke logike..  :dontknow:

ivanm:
i kaj, zaštopa filter.. svašta..

paux:
eto kaže i martin1111 da je imao problema sa time.. ma tko zna šta je bilo u glavama kineza kad su konstruirali te lune. primjer, od frenda cpi gp, sve je skoro isto kao i na mojoj luni, variomat i remen identični. auspuh je drugačiji ali nikakve cijevi nisu spojene na njega

libje:
meni ovi ljudi što voze čajneze stvarni nisu jasni jbt.....kupiš skut za 4000 kn i  onda očekuju da kvaliteta bude u  rangu piaggia,pežoa i sl............kad ćete skontat da oni jednostavno prave sve na osnovu drugih motora i kod njih pun kufer stvari na motoru služi samo za ukras.....pa tako i ovo

dr.josip:
Meni su na Aeroxu skinili blokade u servisu i to slijepo crijevo su odrezali i ponovno zavari..scot je isao 78km/h (po satu).. Poslije sam ga ja odrezao i dobio sam mal bolji odaziv na gas i kranju oko 83km/h(po satu)..

A ovo za katalizator sam isto odrezao i zacepio rupu (zavario), i nakon 400..500km mi se raspao auspuh..pregrijavao se..te popucao..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju