Tehnički kutak > Tuning skutera
Slijepo crijevo na auspuhu, blokada ili ne?
paux:
--- Citat: libje - 19 Kolovoz, 2009, 23:07:30 ---meni ovi ljudi što voze čajneze stvarni nisu jasni jbt.....kupiš skut za 4000 kn i onda očekuju da kvaliteta bude u rangu piaggia,pežoa i sl............kad ćete skontat da oni jednostavno prave sve na osnovu drugih motora i kod njih pun kufer stvari na motoru služi samo za ukras.....pa tako i ovo
--- Kraj citata ---
ja sam sa svojom lunom prezadovoljan.jest da ubrzanje nije baš za pohvalit, što se opet sredi rolicama, a krajnja 70 je sasvim dovoljna. za 7000km koliko imam sad,nisam imao još niti jedan kvar. tako da za 7500 kn je best buy, uloženo-dobiveno. nisam blesav da dam od 15 do 20 tisuća kuna za "markirani" skuter od 50ccm gdje 20% daš za samo logo.
ivanm:
--- Citat: dr.josip - 19 Kolovoz, 2009, 23:17:33 ---A ovo za katalizator sam isto odrezao i zacepio rupu (zavario), i nakon 400..500km mi se raspao auspuh..pregrijavao se..te popucao..
--- Kraj citata ---
to se dogodi kad katalizator nema osiromašivanje smjese..
dhorvat:
--- Citat: paux - 20 Kolovoz, 2009, 13:43:54 ---ja sam sa svojom lunom prezadovoljan.jest da ubrzanje nije baš za pohvalit, što se opet sredi rolicama, a krajnja 70 je sasvim dovoljna. za 7000km koliko imam sad,nisam imao još niti jedan kvar. tako da za 7500 kn je best buy, uloženo-dobiveno. nisam blesav da dam od 15 do 20 tisuća kuna za "markirani" skuter od 50ccm gdje 20% daš za samo logo.
--- Kraj citata ---
Kad malo pogledam ove nove skutere koji su marka, moram priznati da se kvaliteta materijala, pogotovo plastika, šerafa i sličnih "sitnica" naspram starih modela prepolovila. Primjer je i novi Aerox kojemu nakon par godina pohrđaju šerafi ako stoji vani. Moj iz 2001. je proživio sve vremenske uvjete, sol... i rijetko kaj da je baš pohrđavilo od toga :dontknow: A da ne govorim da ga cijele zime nisam niti prao a često sam se vozio po soli :laughing7:
ivanm:
pa i novi NRG ima pola dijelova kinesko..
mislim blok i to je ok, al plastike i farovi su ko kod kineza.. niti blizu starijih modela..
kimmi2:
Imam novu runnericu, a susjed ima runnericu iz 98" ljudi moji..taj motor ima 30000km i ide bolje nego moj, vecinom cista mehanika, nikakvi katalizatori i malo struje...
i pali od prve...hehe ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju