Tehnički kutak > Tuning skutera
Slijepo crijevo na auspuhu, blokada ili ne?
kimmi2:
ti si odčepio tu "cijev" i sta ?? imao rupu u auspuh, naravno da ti je jedva navukao 58 !!
Jednostano..serijale treba ostavit kak jesu, pa nisu inženjeri bzvz konstrurili tu cijev da bi je mi sam tak rezali i odmah bili pametniji od njih...da skut ide bolje !!!
martin1111:
Meni je luna dimila na tu cjev u airbox i svako malo se zaštopao karb od kad sam začepio tu cjev prije 5000 km
nikakvih problema a karb se nije nijednom zaštopao a skuter automatski bolje ide. Možda kod taljana ta cjev ima neki utjecaj
na katalizator a kod kineza je to stavljeno tak reda radi pa se može slobodno začepiti jer ne služi ničemu samo šteti
paux:
--- Citat: kimmi2 - 17 Kolovoz, 2009, 22:17:09 ---ti si odčepio tu "cijev" i sta ?? imao rupu u auspuh, naravno da ti je jedva navukao 58 !!
Jednostano..serijale treba ostavit kak jesu, pa nisu inženjeri bzvz konstrurili tu cijev da bi je mi sam tak rezali i odmah bili pametniji od njih...da skut ide bolje !!!
--- Kraj citata ---
odčepio sam rupu, nisam skidao crijevo. nikakva rupa nije bila na auspuhu već je bilo sve kao i serijski.
paux:
--- Citat: martin1111 - 17 Kolovoz, 2009, 23:12:27 ---Meni je luna dimila na tu cjev u airbox i svako malo se zaštopao karb od kad sam začepio tu cjev prije 5000 km
nikakvih problema a karb se nije nijednom zaštopao a skuter automatski bolje ide. Možda kod taljana ta cjev ima neki utjecaj
na katalizator a kod kineza je to stavljeno tak reda radi pa se može slobodno začepiti jer ne služi ničemu samo šteti
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
ivanm:
pa onda je to stavljeno samo kao ukras..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju