Općenito > Generalno o skuterima

Koji sportak od 125ccm?

<< < (6/14) > >>

Sugar:
ona do 18-te godine ne smije voziti taj motor jer ima vise od 15 ks,a i bilo bi joj pametno da prvo vozi na 15 ks par mjeseci pa onda na 29

tu opet dolazim ja  :icon_biggrin:  koji imam doma cilindar 15 ks vozen 500 km,ja ti predlazem da joj to prvo montirate gore dok malo ne savlada osnove

Doomsday:
Da, dolaziš ti, ali kako tu snagu stavit u prometnu u kojoj stoji 21 kW, a ne 11 kW... :icon_scratch:
 :dontknow:

Sugar:
neka to montira prije registracije u ovlastenom servisu

Doomsday:
Papiri su bitni, s kakvim je papirima motor doša, sa takvim se mora i regat... :dontknow:
Zato se mora unaprid naručit verzija s 15 KS, da dođe i s takvim papirima... :icon_thumright:

ryder on the storm:

--- Citat: Sugar - 27 Travanj, 2007, 13:08:23 ---honda nsr,nema novih modela i ima samo 4-taktnih,prije su bili 2-taktni

honda cbr, bicikl sa 4-taktnim pomocnim motorom

cagiva mito, nije motor za cure,nabava djelova,hmm,hmm, najjaci u klasi,ima sad novi model

derbi gpr, mislim da je ista masina ko na rs-u,sto se tice izgleda,ne svidja mi se,previse je spicast ,a i nije bas nabildan,takodjer mi se cini zavrsna obrada i plastika jako losa,taj motor postoji vec par godina,ima par komada u cjeloj hr,to ti sve govori,ne zele to ljudi kupit jer bas i nije nesto

aprilia rs,same pohvale,samo se treba brinut o njemu,redovito servisirat i nema problema,po meni najljepsi u klasi,a ni snaga nije za bacit,nesto manje od 30 ks

ja svog poklanjam za 29

--- Kraj citata ---
rs je jača od derbija, derbi ima 22 ks.cagiva je najjača, da se mene pita cagiva ili rs!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju