Općenito > Generalno o skuterima

Koji sportak od 125ccm?

<< < (5/14) > >>

Genesis051:
Ne daj Bože da uzme to čudo od 29 KS... to je munjevito, a ona total bez iskustva(još kad bi ga se moglo na godinu-dvije "blokirat" nekako, da mu se snaga priguši)... da se ne bi sastavila, negdje, sa asfaltom ::)
 Ionako u zakonsko ograničenje za A1 kat. 16-18 godina,  "ide" i podatak,  da mašina NE SMIJE imati više od 11 KW (15 KS)
(a vi provjerite ako griješim)
U onoj usporedbi je i Hyosung...
http://www.daewoo.hr/hrv/0026.htm
Ne kažem da je neka prilika, ali se treba "zalegnut" doslovno, jer je V2 (kao i u mojoj Aquili), pa je upravljač napred, više nego na ostalim modelima... cijena: nešto ispod 30000, mjenjač sa 6 brzina, 11 KW ...

Genesis051:
Jbt. tank 17 litara... jel' znate koja je to autonomija, čak i vi mladi, koji idete do WC-a s motorom, zaboravite kad ste zadnji put tankali, elektronika, deklarirana potrošnja ispod 2,5 litara... jest' da onda treba  ispljunut 150 Kn, za ponovno punjenje  :toothy3: , ali... 

Punisher:

--- Citat: metalac - 27 Travanj, 2007, 19:53:33 ---pa ciste vožnje ima jako malo.. mozda kojih 2 sata ukupno na vozacevom mjestu.. a na suvozacevom mjestu je provela valjda više vremena nego ja vozeci skutera, sportaka, čopera i auta skupa..
usput sam joj daval lekcije kak treba , mjenjati , u zavoj dolaziti , kociti i tak.. ali kolko je sad to korisno.. nemam pojma

--- Kraj citata ---
To što se ona pola života ili koliko već vozila kao putnik ne znači ništa. To što si joj ti govorio će joj podosta pomoći (naučio si ju što je što i kako se radi) ali glavna je praksa prijatelju, bez nje nema ništa  :happy6:
I mene čudi kako bi sa 16 godina smjela voziti mašinu s tolikom snagom...

ADRO 3:
u bohte stvarno aprilia je mocna..  :icon_biggrin:

odlicno stvarno odlicno

StreetRunner:

--- Citat: ADRO 3 - 28 Travanj, 2007, 09:49:28 ---u bohte stvarno aprilia je mocna..  :icon_biggrin:

odlicno stvarno odlicno

--- Kraj citata ---
a ti kažeš 15 ks.To ti je zatvorena verzija 125-te a u Sugija ti je otvorena.Aprilia=Best buy
Što se tiče iskustva i te cure ja mislin da ona nema nikakvog iskustva.Nije ona osjetila asfalt još a kad ga osjeti mislin da će se ostavit motora ako ostane živa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju