Općenito > Generalno o skuterima

Koji sportak od 125ccm?

<< < (7/14) > >>

odin:

--- Citat: ryder on the storm - 28 Travanj, 2007, 17:24:56 ---rs je jača od derbija, derbi ima 22 ks.cagiva je najjača, da se mene pita cagiva ili rs!

--- Kraj citata ---

FYI, Aprilia se radi u Derbiju, motor je skoro isti, a masina identicna.

Razlika je sto puna deblokada na derbiju dodje manje nego na apriliji.

metalac:
pa to je to.. prvo sjebano je to da se s 14 nesmije uopce voziti motor, ni skuter..  to su trebali ostaviti da se ljudi nauce voziti...
ako se mene pita (a ne pite me se :icon_scratch: ) ja bi vec od 10-te godine dozvolil da klinci voze Tori-e i te male motorceke.. naravno da nedeju vise od 50.

a sta se tice moje cure i te aprillie.. nek si ona uzme mojega skutere i nek se malo nauci voziti kak spada.. a do onda budem ja njezinu apriliu cuval  :frajer:

filiplatinovicz:
a ja bi curu čuval, na tvom mestu!

Sugar:

--- Citat: odin - 28 Travanj, 2007, 21:23:53 ---
--- Citat: ryder on the storm - 28 Travanj, 2007, 17:24:56 ---rs je jača od derbija, derbi ima 22 ks.cagiva je najjača, da se mene pita cagiva ili rs!

--- Kraj citata ---

FYI, Aprilia se radi u Derbiju, motor je skoro isti, a masina identicna.

Razlika je sto puna deblokada na derbiju dodje manje nego na apriliji.

--- Kraj citata ---

aprilie se sastavljaju u italiji u aprilia tvornici,frend prolazio pored nje,onak je uz rijeku, i tamo se SVE sastavljaju,a masine dolaze iz austrije iz Rotaxa,moze jedino bit da se derbi u aprili sastavlja,obrnuto nikako jer imaju ogromno postrojenje i nema potrebe za to

odin:

--- Citat: Sugar - 29 Travanj, 2007, 15:56:27 ---
aprilie se sastavljaju u italiji u aprilia tvornici,frend prolazio pored nje,onak je uz rijeku, i tamo se SVE sastavljaju,a masine dolaze iz austrije iz Rotaxa,moze jedino bit da se derbi u aprili sastavlja,obrnuto nikako jer imaju ogromno postrojenje i nema potrebe za to

--- Kraj citata ---

bio ja u derbiju u tvornici u nekoliko navrata, i ova nova gilera i aprile rs i rx se sastavljaju u derbiju. Sad, da li samo za spanjolsko trziste, ali definitivno se tamo proizvode.

Nisam 100% tehnicki upucen u razlike, ali znam da su motori gotovo isti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju