Općenito > Generalno o skuterima

Koji sportak od 125ccm?

<< < (4/14) > >>

Doomsday:
Znam da cura ne želi polovno, ali meni se ovaj Šugarov čini ludilo deal... :icon_scratch:
Star samo godinu, razrađen i uredno servisiran, a Šugi pari ka čovik koji bi i pomoga ako uleti neko sranje koje je možda on skrivija, prije nego da bi te ladno odjeba i reka dimi... Ali možda griješim... :dontknow:
I postoji mogućnost preuzimanja leasinga... Ne moraš dizat kredu, sjebat sebi kreditnu sposobnost, koja može bit bitna sutra kod kupovine novog, večeg i jačeg motora, ili bilo čega drugog, pogotovo sad kad se faking banke udružuju i razmjenjuju podatke o kreditnoj sposobnosti građana... ::)
Ali, čovik triba bit najprije zadovoljan, i ako je samo novo ono što će je usrećit, onda novo... :icon_thumright:

Sugar:
opcenito ako nekome treba nesto u vezi tih 125-aka mogu pomoc i nac djelove

kod njih je najveci problem veca mogucnost zaribavanja,ali i za to sam naso rijesenje,repariranje cilindra u italiji kosta 2000kn i ceka se par mjeseci,ja sam naso covjeka tu koji to radi za 800kn,jos klip i karike i za 1500 kn imas polu generalku inace tolko kosta samo orginal klip i karike od rotaxa

ako bilo sta treba samo javite

metalac:

--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 16:27:07 ---

--- Kraj citata ---
Neka samo cura pazi kad uzme bilo što jer vidim cilja na relativno jače motore a jel ima ona što iskustva ??
Da ne bi bilo poslije super cura zavšila...
[/quote]

pa ciste vožnje ima jako malo.. mozda kojih 2 sata ukupno na vozacevom mjestu.. a na suvozacevom mjestu je provela valjda više vremena nego ja vozeci skutera, sportaka, čopera i auta skupa..
usput sam joj daval lekcije kak treba , mjenjati , u zavoj dolaziti , kociti i tak.. ali kolko je sad to korisno.. nemam pojma

pa to je taj zakon sjebani.. prije 16 nesmiješ ici za skutera, a s 16 mozes vec 125 voziti... a neznam ko bi si prvo kupil nekvoga slaboga skutera ako moze odma jacega motora.. malo su ovi u saboru sjebali zakon  :angry7:

--- Citat: Doomsday - 27 Travanj, 2007, 17:13:03 ---Znam da cura ne želi polovno, ali meni se ovaj Šugarov čini ludilo deal... :icon_scratch:
Star samo godinu, razrađen i uredno servisiran,

--- Kraj citata ---
pa sve je to super.. al njezini bi prije kupili novoga novcatoga nego recimo tjedan dana staroga na pola cjene..  :dontknow: .. jebga.. da ja imam $$ ja bi isto to radil, al ja vozim jedno te istoga skutetra vec 5 godina

metalac:
danas sam baš išel glet apriliu  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
WOOW.. jebeni motor.. meni osobno trenutno najljepši sportak ispod 600ccm, djeluje močno! :hbusa:
a i sto se tice kvalitete, performansi, i svih važnih osobina--znate da cure uvjek samo gledaju DIZAJN!.. tak da ja mislim da je tema zaključena sto se tice izbora.  :icon_thumright:

Doomsday:
Ka šta san već prije reka...

--- Citat: Doomsday - 27 Travanj, 2007, 17:13:03 ---...
Ali, čovik triba bit najprije zadovoljan, i ako je samo novo ono što će je usrećit, onda novo... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ja bi, da mogu, uvik samo novo... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju