Općenito > Generalno o skuterima

Koji sportak od 125ccm?

<< < (3/14) > >>

Sugar:

--- Citat: ADRO 3 - 27 Travanj, 2007, 14:33:57 ---sve je to super

ima sada u ovom moto magazinu novom (nije moto puls nego.. onaj drugi) tamo cagivu hvale i hvale a takodjer im je aprilia dobra honda i ovo ostalo da nije bas nesto

preporucam apriliu inace ima 15 ks a ne nesto manje od 30 jedino ako imas onaj kit sta nudi tvornica da bude jaci...

--- Kraj citata ---

lol,tu verziju sa 15 ks moras posebno narucivat, inace imaju 29 ks,evo skeniram ti prometnu ak ne vjerujes

Sugar:

metalac:
pa baš to.. nova aprillia ima 29 konja.. a svi ostali imaju 15.. prvo ni ja nisam mogel vjrovati.. al jebenoo..
njoj se najviše dopada aprillia.. meni isto   :icon_biggrin:

znam da nebi bas bilo pametno da si kupi odma najjačega u klasi ali ako bi ju vi decki upoznali onda bi joj i dali R1 .. jer stvarno cura ROCKS  :headbang:

polovni ju ne interesiraju.. stara joj vozi Golf 5 GTi, stari nekvu mrcinu od passata.. a buraz nekvi jebeni seat leon R ..  :headbang: :headbang: mislim.. i mene svaki put fascinira

sugar: to je tvoja Aprillia?.. kak se vozi?

Sugar:
je,moja je!

kad ubrzava,po zadnjem,kad usporava,po prednjem

ma salim se,motor je prva liga,po zavojima je jednostavno savrsen,odlicne kocnice,ima snage za izvlacit iz zavoja,prva liga je motor

...al ja bi jace   :dontknow:

Punisher:

--- Citat: metalac - 27 Travanj, 2007, 15:07:31 ---pa baš to.. nova aprillia ima 29 konja.. a svi ostali imaju 15.. prvo ni ja nisam mogel vjrovati.. al jebenoo..
njoj se najviše dopada aprillia.. meni isto   :icon_biggrin:

znam da nebi bas bilo pametno da si kupi odma najjačega u klasi ali ako bi ju vi decki upoznali onda bi joj i dali R1 .. jer stvarno cura ROCKS  :headbang:

polovni ju ne interesiraju.. stara joj vozi Golf 5 GTi, stari nekvu mrcinu od passata.. a buraz nekvi jebeni seat leon R ..  :headbang: :headbang: mislim.. i mene svaki put fascinira

sugar: to je tvoja Aprillia?.. kak se vozi?

--- Kraj citata ---
Neka samo cura pazi kad uzme bilo što jer vidim cilja na relativno jače motore a jel ima ona što iskustva ??
Da ne bi bilo poslije super cura zavšila...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju