Općenito > Generalno o skuterima
Koji sportak od 125ccm?
StreetRunner:
ja san ti isto za Apriliu.Prvenstveno zbog toga što se pokaza najbolji od ovih sviju.Derbi je također fenomenalan motor,ima mi ga je prijatelj nažalost pao je i osta jedva živ a od motora nije ostalo ništa.Mito je također odličan ali ipak bi se mislio između Aprilie ili Derbija :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
eladio:
hondu ako zeli kvalitetu i jeftino odrzavanje, a apriliju ako zeli letit uz nesto cesce servise :toothy9:
StreetRunner:
nek uzme Sugijevu Apriliu,sritna cura sritan Sigi i problem obostrano rješen
Sugar:
honda nsr,nema novih modela i ima samo 4-taktnih,prije su bili 2-taktni
honda cbr, bicikl sa 4-taktnim pomocnim motorom
cagiva mito, nije motor za cure,nabava djelova,hmm,hmm, najjaci u klasi,ima sad novi model
derbi gpr, mislim da je ista masina ko na rs-u,sto se tice izgleda,ne svidja mi se,previse je spicast ,a i nije bas nabildan,takodjer mi se cini zavrsna obrada i plastika jako losa,taj motor postoji vec par godina,ima par komada u cjeloj hr,to ti sve govori,ne zele to ljudi kupit jer bas i nije nesto
aprilia rs,same pohvale,samo se treba brinut o njemu,redovito servisirat i nema problema,po meni najljepsi u klasi,a ni snaga nije za bacit,nesto manje od 30 ks
ja svog poklanjam za 29
ADRO 3:
sve je to super
ima sada u ovom moto magazinu novom (nije moto puls nego.. onaj drugi) tamo cagivu hvale i hvale a takodjer im je aprilia dobra honda i ovo ostalo da nije bas nesto
preporucam apriliu inace ima 15 ks a ne nesto manje od 30 jedino ako imas onaj kit sta nudi tvornica da bude jaci...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju