Tehnički kutak > Tuning skutera

Zamjena remena i rolica

<< < (8/11) > >>

Tino22:
Ljudi, više neznam šta da radim :angry9:

Sad odjednom skuter svaki put ima drugačije ubrzanje..jednom super ubrzava do 40 km/h a dalje sporo..Stanem i opet krenem i ubrzava normalno. Bio je kod mene frend koji je automehaničar pa da čujem dali ima on neku ideju i na kraju veli da to nije auto i da se ne kuži previše u skutere ;D
Onda kad sam se vozio iza frenda koji ima Lunu vision primijetio sam da moram stiskati gas ko budala da ga uopće i stignem..On ima 4t mašinu a moja je 2t i jača nego njegova pa mi nije jasno kak je on brži od mene :dontknow:

Dali mi je rješenje da vratim stari remen i rolice ili samo remen ili šta..
Molim vas za pomoć jer sam već lud...a i frend mi se smije ;D

Tino22:
Evo mene natrag ;D

Imam dva pitanja:

1. Kad sam stavio nove rolice, napravio sam 300 km i jučer sam odlučio da vratim stari remen jer sam mislio da slabije ubrzava itd.. zbog remena  i usput sam htio samo vidjeti dali su ove nove rolice ok.Kad sam izvadio variomat vidio sam da su rolice crne :o A inače su sive boje,pa mi nije jasno dali je normalno da su crne nakon 300 prijeđenih km..??

2. Dali rolice moraju imati lufta u variomatu? Vratio sam variomat i kad sam rukom okretao variomat na desno ili lijevo čuju se rolice

Znam da sam već dosadan ljudi,al nikak doć na zelenu granu s tim prijenosom...
Hvala na pomoći :icon_thumright:

Po?etnik:
nea to veze sto su crne..

Tino22:

--- Citat: Početnik - 15 Kolovoz, 2009, 11:54:47 ---nea to veze sto su crne..

--- Kraj citata ---

Hvala na odgovoru...
onda te nove rolice ću ostaviti, samo neznam dali da stavim natrag novi remen jer sam čuo da ovaj koji sam kupio (Dayco) je zamjenski remen za Pežo i da je malo dulji i malo širi..
Dali ima to kakve veze tj. dali je taj remen dobar?

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: Tino22 - 15 Kolovoz, 2009, 12:02:00 ---Hvala na odgovoru...
onda te nove rolice ću ostaviti, samo neznam dali da stavim natrag novi remen jer sam čuo da ovaj koji sam kupio (Dayco) je zamjenski remen za Pežo i da je malo dulji i malo širi..
Dali ima to kakve veze tj. dali je taj remen dobar?

--- Kraj citata ---
mozda ti proklizuje bas zato sto je duži,a kako ide sa starim remenom??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju