Tehnički kutak > Tuning skutera

Zamjena remena i rolica

<< < (7/11) > >>

Tino22:

--- Citat: radomir.g - 12 Srpanj, 2009, 22:24:22 ---Katalizator...

--- Kraj citata ---

Ti misliš da je taj zvuk zbog katalizatora..??
Pa šta bih trebao napraviti? Izvaditi katalizator iz spuha?

Nije da mi taj zvuk toliko smeta al opet...
Skuter općenito nekak nejde kao prije..malo sporije ubrzava i nekak je tromiji..
Da sam znao nebih mijenjao remen nego samo rolice..ovak sam bacio u vjetar 150 kn..  ::)

PitBull Aerox:
Da nisi lose smontirao filter pa ti ga gusi i dublji malo zvuk imas?

Tino22:

--- Citat: PitBull Aerox - 13 Srpanj, 2009, 15:54:34 ---Da nisi lose smontirao filter pa ti ga gusi i dublji malo zvuk imas?

--- Kraj citata ---

Mislim da nisam..al sve je moguće ;D
Budem navečer provjerio filter i skinuo spuh pa ću vidjet dali je do spuha ili filtera.
Javim vam poslije dali sam problem riješio ili ne :icon_thumright:an

Tino22:
Stanje je slijedeće:
provjerio sam filter zraka,sve je ok.Čak sam probao stavit onaj stari pa se vozit..nema nikakve razlike..
Nije mi toliko bitan taj zvuk nego što je nekak tromiji.. pa zaključujem da jedino remen mi pravi te probleme zbog toga što je nov...??
Pričekat ću još nekih 50 km,ak bu sve isto onda vraćam stari remen natrag :(

A što se tiće auspuha može bit da je problem u njemu...ali ga nisam skidao dolje jer ionako nebih mogao ništa napravit s njim jer ak je do katalizatora onda ga treba rezat a poslije nemam nikog da mi ga sa autogenim zavari...jbg.. problema ko u priči ;D

Tino22:
Dali mi netko može odgovoriti na ovo pitanje:

1. Koliko km treba remenu da "sjedne" kak spada?

Znam da sam već dosadan s pitanjima...vi ste jedini koji se kužite u skutere i nemam koga drugog da pitam.. ;D  Neznam više šta da radim..prije nego sam stavio novi remen, rolice itd.. sve je bilo ok..a nakon toga sami neki problemi...Poludjet ću... :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju