Tehnički kutak > Tuning skutera

Zamjena remena i rolica

<< < (9/11) > >>

VoRdA_NRG_MC3:
a mozda ti je vuna u auspuku vec pri kraju pa kad gori izlazi van iz auspuha...tako je meni bilo dok sam imao serijski auspuh,zbog te vune ima puno jaci zvuk...

Po?etnik:
izvadis stari remen pogledas u kakvom je stanju, izmjeris debljinu sublerom i ako sirina nije ispod one gdje se preporuca da se zamjeni onda vozi s njim a ako je neki ostecen i ispod granice mjenjas ga s odgovarajucim, a ne s nekim koji je i dulji i siri od standardnog..

Po?etnik:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 15 Kolovoz, 2009, 12:21:05 ---a mozda ti je vuna u auspuku vec pri kraju pa kad gori izlazi van iz auspuha...tako je meni bilo dok sam imao serijski auspuh, zbog te vune ima puno jaci zvuk ...

--- Kraj citata ---

da ne mislis mozda da bez vune ima puno jaci zvuk

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: Početnik - 15 Kolovoz, 2009, 12:24:42 ---da ne mislis mozda da bez vune ima puno jaci zvuk

--- Kraj citata ---
a htio sam napisat bez vune.. zaj#bo se.. :toothy3:

Tino22:
Što se tiče remena, stari mi se činio ok..izgleda kao nov ali sam ipak kupio novi i usput zamijenio rolice.. Maloprije sam se vozio sa starim remenom i sve je isto..skuter je trom..
A kad sam gore imao novi remen onda mi se događalo da kad se vozim držim ful gas i skuter nejde preko 60,onda stanem i krenem i skuter normalno ide i preko 60 km/h.. onda se vozim nekih 40 i skuter se trese,onda sam primijetio da nekad i sporije ubrzava..
Ne vjerujem da me je prodavač u dućanu gdje sam kupio remen i rolice zeznuo i dao mi krive dijelove... još me je pitao dali je na skuteru sve serijski..
stvarno neznam šta da radim..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju