Tehnički kutak > Tuning skutera

Razočaranje Piaggio ! ! !

<< < (2/11) > >>

Lugburz:

--- Citat: Shomi - 27 Lipanj, 2009, 03:14:13 ---Ma imam i garanciju 2 godine na njega...Imam da ga silim najvise sto moze dok necrkne pa da im ga nosim na servis...
--- Kraj citata ---
ja svoga vec 7 godina silim,mucim,lomim i sl pa nikad nista... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Crazy Kuree:
pa možda se prave u kini al isto kvalitetno ipak je tam 10 puta jeftinije samo plaćat ljude da rade a i materijal, al ako je ista kvaliteta ko made in italy zašto bi bio sretniji kad bi to i pisalo

bijesna glista:

--- Citat: Shomi - 27 Lipanj, 2009, 03:14:13 ---Ma imam i garanciju 2 godine na njega...Imam da ga silim najvise sto moze dok necrkne pa da im ga nosim na servis...Da vide sta su mi prodali!!!Kinezi su cudo...Jos malo i mercedes imaju da prave(valja se to nece desiti)?

--- Kraj citata ---

Pa sa mercedesima jos nisu krenuli,ali vidio sam da su krenuli u ozbiljnu proizvodnju Rolls Royce makina:

http://www.webhush.com/chinese-geely-ge-china-rolls-royce-rip-off/

Kako su lijepo nahvalili typhoon-a u onom auto-moto na nov@-tv sto bude.I na kraju stavili zakljucak kako je typhoon pravi odgovor na jeftinu kinesku konkurenciju.Zahvaljujuci tebi sada znamo i zasto je to tako :icon_biggrin:

Hvala za post......

ivanm:
pa i pola mog NRG-ja iz 2007 je kinesko...

bijesna glista:
Evo sad kupio 24 sata,kad tamo opsežni prilog o Typhoon-u evo pretipkat cu cijeli text samo sto nigdje nisu spomenuli da ga proizvodi kinez..........

"Premda je već zaista dugo na tržištu,Piagiov Typhoon ponovno je novost u prodajnim salonima zahvaljujući sitnim izmjenama na izgledu-simpatičnim grafikama u dvije boje i novim oblikom ispušnog sustava.Nova je i komandna tabla,koja sada ima i brojač okretaja,a tu su i osjetno kvalitetniji prekidači.Već prvom vožnjom Typhoon odaje svoje adute-vožnja je jednostavna i intuitivna,što ga čini prikladnim i za mlađe i za starije.Njegov zrakom hlađeni dvotaktni agregat živahno se gura kroz gradske gužve te mu snage neće nedostajati ni na uzbrdicama.Typhoon je uzak,ali udoban i iznimno okretan skuter,a zbog dimenzije guma i visine podnice lako prelazi preko rupa,rubnjaka,pa čak i neasfaltiranih površina,povečavajući time svoju upotrebljivost.Kočnice su pouzdane,a za pohvalu je naročito prednja,koja je snažna i lako se dozira.Vozačka pozicija je udobna i brzo se pronalazi.Noge ćete rado držati na pravilnoj i ravnoj podnici,gdje pritom ni nadprosječno visoki vozaći neće upravljačem zapinjati za koljena.Sjedište je prostrano i mekano,a ispod njega je dubok prostor za jet kacigu i nekolicinu stvari.Vožnja udvoje je nešto skučenija,ali ne utječe na sigurnost i udobnost"

PLUS:povoljna cijena,praktičnost,upotrebljivost po "terenu",živahan agregat

MINUS:nagib sjedišta prema dolje,nepraktičan položaj bravice sjedišta koja je s iste strane kao i ispušni sustav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju