Tehnički kutak > Tuning skutera

Razočaranje Piaggio ! ! !

<< < (3/11) > >>

jgregoro:
Moguće je da na tržište Srbije šalju Kineski Piaggio, za to nisam još čuo u HR.

Shomi:

--- Citat: jgregoro - 27 Lipanj, 2009, 10:44:01 ---Moguće je da na tržište Srbije šalju Kineski Piaggio, za to nisam još čuo u HR.

--- Kraj citata ---

Sta???Pa iz Hrvatske su uvezeni,vi ste uvoznici za celi Balkan...Na papirima svuda pise uvoznik Piaggio Hrvatska...Tako da znate o cemu se radi....

shegy:
pa mozda piaggio hrvatska Vama salje takve primjerke,a nama ostavlja bas piaggio... jer ja dosad nisam cuo za to!!

zipst:

--- Citat: shegy - 27 Lipanj, 2009, 14:17:48 ---pa mozda piaggio hrvatska Vama salje takve primjerke,a nama ostavlja bas piaggio... jer ja dosad nisam cuo za to!!

--- Kraj citata ---
i zip 4t vec 4-5 god (od kada su ga izbacili na trziste) se proizvodi u kini. tragedija a kakva in je kvaliteta najbolje se vidi kad kucnes na novu plastiku i istu tu samo 2000-2001g, ova starija je duplo deblja. e, i skoro sam zaboravija, idemo jedanput zavidat auspuh i pukne deklo di je navoj i to komad 10*10 cm oko rupe di je navoj (gornja), odemo u piaggia, dobar dan, dobar dan, puklo deklo...tralalalala....nema uzet posebno to trece deklo nego dva u kompletu i dođu preko 2000 kn. hvala ljepa :jerk:  jebena kina :angry9:

Nyzvo:

--- Citat: shegy - 27 Lipanj, 2009, 14:17:48 ---pa mozda piaggio hrvatska Vama salje takve primjerke,a nama ostavlja bas piaggio... jer ja dosad nisam cuo za to!!

--- Kraj citata ---

mozda ne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju