Tehnički kutak > Tuning skutera

Razočaranje Piaggio ! ! !

(1/11) > >>

Shomi:
Au imam Piaggio Typhoon-a 2009.godiste i veoma sam se pokajao...Ispod sedista mu pise Made in China!!!Evo i linka http://www.piaggio.com.cn/Productdetails_eng.aspx?productid=003780#.Sad sam se pokajao sto nisam uzeo Kymco,Keeway ili nesto slicno za male pare a ne ovo,ja mislio motor italianski,kad ono SHOCK!!!Imam i Piaggio Free-a koji je presao oko 73000 km,sve fabricki(znaci masina neunistiva(kao Cak Noris))...Ali za mog Typhoon-a koga sam novog kupio...Pravi ga Firma ZONGSHEN au,jer ima neko isti problem,koliko je to kvalitetno!Ja mislio plastike se prave u kini,kad ja vadim regler i na njemu made in china,znaci svaki deo motora je made in china...!!!AU :angry9:

Lugburz:
prodaj i kupi polovnog typhoona,ja imam '02 godiste(made in italy) i nebi ga da za nista,prosa 17000 km bez ijednog kvara,a svasta je prezivia...

Shomi:
Ma pogledaj na sajtu ovom,ovi ludi kinezu su poceli da prave piaggio motorcikle sa brzinama au show!Ja neznam ni jedan piaggio sa brzinama sem stare Vespe!!!

Shomi:
Ma imam i garanciju 2 godine na njega...Imam da ga silim najvise sto moze dok necrkne pa da im ga nosim na servis...Da vide sta su mi prodali!!!Kinezi su cudo...Jos malo i mercedes imaju da prave(valja se to nece desiti)?

Lugburz:
a BMW motori s kymco(ja mislim) masinana?to sam negdi po motori.hr forumu procita :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju