Tehnički kutak > Tuning skutera
koja radilica
benelli:
--- Citat: radomir.g - 26 Lipanj, 2009, 23:55:55 ---Ne znam stvarno pretrazi malo SA ne mozes pogresiti kad vidis marku Top Performance i plave polutke :)
--- Kraj citata ---
naso sam ja na atacku dvije topove jednu jeftiniju i jednu skuplju ali na slici niti jedna nema plave polutke
DvdAerox:
--- Citat: benelli - 27 Lipanj, 2009, 00:02:12 ---sta ti kazes koju da uzmem tu carenzi,topovu ili tu mazuchelli
--- Kraj citata ---
carenzi je dosta montirana preko... vidi ti, racunaj da nemas neki setup od 12.000 pa ti je svaka dobra :icon_thumright:
benelli:
--- Citat: DvdAerox - 27 Lipanj, 2009, 00:07:35 ---carenzi je dosta montirana preko... vidi ti, racunaj da nemas neki setup od 12.000 pa ti je svaka dobra :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa da ja nemam nista jace u planu stavljat,a sta kazes jbt zasto su lezajevi isli tako brzo u racku sad sam imao skf C$ sta kazete ima mozda nekih jos boljih da uzmem
dino73n:
Evo dobre robe za male pare,ako je minarelli a i ako nije po iste je pare i za ostale masine!
http://www.easyparts.nl/showarticles_info/0118090931A/0-156-893-2387/Krukas-Carenzi-Nitro-Aerox-Neos-Ovetto-%C3%9810mm.html
ivanm:
BGM evo..
a ležaji se nemogu raspast za 1000 km nikako..
vjerojatno nisu ugrađeni kako treba...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju