Tehnički kutak > Tuning skutera

koja radilica

(1/5) > >>

benelli:
evo posto sam jucer rastavio kit da vidim u kakvom je stanju posto se nesto culo i vidio da radilica ima lufta i danas sam je izvadio kad ono lezajevi sa niti 1000km i oni su osli nije mi jasno kako a bili su gore skf C4,ali sutra idem u italiju po nove lezajeve i radilicu pa me zanima koju mi vi radilicu preporucujete,ovako od malossia je dosta skupa pa je i bas nemam u planu uzet,ali zvao sam u jednu trgovinu i pitao sam nesto jace a da nije seriska reko je da imaju neku kopiju malossi sad neznam koju ali reko je da je identicna i 140e kosta,i zvao sam u drugu i tamo imaju veceg izbora i tamo cu najvjerojatnije ic reko je da imaju stage 6,dr,dobro malossi ali je dosta skupa,i top performance i nije toliko skupa,i neku mazoheli ili tak nesto,i on je reko da uzmem tu mazoheli da je malo bolja od topove sad sta vi kazete

DvdAerox:
mazuchelli je dobra, a kopja od malossija ti je tameni i to ti je isti rhq bez malossi utiska gore, uglavnom ja bi tameni uzeo da trebam  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: DvdAerox - 26 Lipanj, 2009, 23:23:09 ---mazuchelli je dobra, a kopja od malossija ti je tameni i to ti je isti rhq bez malossi utiska gore, uglavnom ja bi tameni uzeo da trebam  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a ta kopija nije tameni jer je reko nesto sa ca i nisam ga bas skuzio,a sta ti kazes koja je bolja od topa ili od mazuchelli

radomir.g:
Topova sa plavim polutkama ti je sasvim ok...

benelli:

--- Citat: radomir.g - 26 Lipanj, 2009, 23:31:16 ---Topova sa plavim polutkama ti je sasvim ok...

--- Kraj citata ---
znas mozda tocno model ili sifru jer topova je bas po smjesnoj cijeni jest da je tamo sve jeftinije ali ono pa da nije slucajno neka obicna ali lik je reko da je ojacana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju