Tehnički kutak > Tuning skutera

koja radilica

<< < (5/5)

Benjamin:
a dobro..iznimka ima...

ali nisam preodusevljen rmsom...struje su riknule nakon 20km i to dva puta...

rolice zavrsna obrada nije bajna...

Tak da ono...radi 50kn mi se neda izazivati...u TP imam vise povjerenja...a ak mi se bu dalo onda uzmem Stage6 o njoj nisam puno cuo da boljka...gledam vani po forumima ...ali ono...i imao sa ju sam prije 3-4god i zadovoljan sam bio..

smmania:
evo ja isto vrtim due+ (šireni ispuh) sa nardom i zakrenutim kutem i radilica vrti bez beda(rms super racing) vec cca 1000 km

benelli:

--- Citat: Benjamin - 27 Lipanj, 2009, 16:53:54 ---RMS nikako..previse negativnih izjava je bilo oko nje...klipnjace su navodno slaba tocka..ona ubiti moze zamjeniti serijalu...ali za kit ne...

Ja ide po topovu s plavim polutkama..najvjerojantije..i frendu isto jednu uzimam...njemu je to druga vec..na prvoj je nabio preko 20 000km i nikad problema..i jos je dobra ali mjenja radi reda...nije skupa i definitivno puno nudi za te novce kosta kod nas oko 100€.

I imaju ju jos dva frenda jedan na DUE+ s nardom i vrti se 12 000-13 000 non stop..i drzi vec 2 god.
I jedan koji ju isto vozi na DUE+ isto drzi..

Tak da mi je to dovoljno..meni mora bit dobra na trophyu onda da ga jeb...

Dobra je jos Stage6 imao sam ju prije jedno 3-4 god... presla isto oko 15 000km ak ne i vise i  dan danas jos vozi...nikad problema...samo nju treba izvanan naruciti..mozda to i napravim ..budem vidio jos oko toga...

Ali uglavnom TP ili Stage6 to mi je provjereno i jako prihvatljiva cijena..zanemarivo skuplje od RMS...ali duplo jeftinije od Polini Malossi...

A malossi navodno isto boljka malo...oce se rasteps...alfa vise zna o tome cini mi se..on ima drugu malossi vec..

--- Kraj citata ---
vec kupljena top performance sad je i montirana i prvi đir je pao da znas po kojoj sam je cjeni ja dobio :toothy12: ali nema veze stage 6 je bila dosta skuplja od topove ali imali su te neke kopije malossi i neku mazochelli ali vec kad si mi ti prvi put reko i sad su mi je i drugi preporucili uzeo sam topovu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju