Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo i mene baš je zabavno bilo
a di si ti bio na voznji....ja do ljevog sredičkog i nazad....50km cistih zavoja...ko stvoreno za unapredjenje mojih vozackih sposobnosti....xD
Ja sam išo od doma do jankomira po autoputu a nazad preko ljubljanske rotor remetinec :-DDDDDd
zanimljiva ruta....znaci ti si treniro malo pun gas i brzo provlacenje izmedju autiju....nie lose...vis to bi i ja mogo jedan dan....
trebo bi malo da ne zakržljaš
hahahaha, jebena dionica...xD
istina....nisam se vec dugo vozil...doma motori samo stoje i skupljaju prasinu...xD
da da daj više kad čemo mita složit da idemo brže od 49 km/h hhhhhhh
meni je 49kmh cist ok...bitno je da se vozi po propisima...xDmita bum slozil kad se obogatim...
a pa ja bi htio probat ič negdje 80...eeeee vidio sam jednog kak je išo brzo po aveniji sa nekim botianom mora da je išo 60 e kullllllllllll da bar možemo mi tako
ma kakvih 60...si videl kak ide THE BODY-jev baotian...promjenio je ulje i stavio novi dekel i kaze da mu sad ide 110...
daj ne seri, de lazessssss!!! hahahaha
kaj si lud pa frajer je najjači u republici...metnul je i leovinče gore jebate pa frajer juri i metnul jee pazi sad rolice 4 isssssssssssssss pa frajer je najbrži
THE BODY je kralj...kad ga vidim da prolazi mičem se s ceste...
da da pa botian se čuje bolje od leovog ktm-a grmi
leov duke se moze sakrit...BODY-ja cujem na pocetku ulice i cekam da prodje i nikak da prodje a kolko je brz ni ne vidim da je zapravo proso nego to iza njega ostaje zvuk grmljavine.....
ajde sad svi na skutere i gaaaas, da vidimo ko ima jaja od čelika..