Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 18 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam fala bogu došla....prie nekih dva sata....(stara me htjela izbacit iz auta, jer joj nisam dala da tanka....da vidimo kolka je rezerva....jadna je po autoputu vozila stotku....kad ju je bus počel preticat počela se plakat...hhhhhh)
kaj ti kukas onda za cevape... imas doma 32 motora, 16 auta, 43 bicikla i nemas vozila da dojdes na cevape? sunce ti tvoje ...
kaj vi gledate moju imovinsku karticu???....al neam love za čevape....
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
kai si htjela da ostanete bez benge...nemrem vjerovat da si mislila ic pjeske do zg-a...bwahahahahaha....
daj molim te citiraj di sam ja napisal da ti treba lova za cevape? ja sam te pital dal nemas mozda s cim dojti...
pa briem da smo ostale bez benge.....da bi me ostaila na autoputu...hhhh.....al me i nervira kai brzo vozi....neznam kam joj se žuri....?
znam da vristis kad te neko brzo vozi...al kak neko moze brzo vozit po autoputu...aj da ste se vozile po staroj cesti...hahahahaha....
po staroj nas je stari vozil tam...pa smo skoro svi bljuvali.....
hahahahahaa....stari vas se oce rjesit al nedate se vi....hhhhh....
e moj derane,kad je "brza" voznja na nabrijanom mlincu jedino s cim mozes natjerat curu da vristi...
to sam i ja staroj odma rekla.....xD
Aj si zamislite da ste ispisali 3 i pol stranice...jeste? OK!
sam tak malo??? nismo više u formi...
hoces rec...niste wishe u formi - to ti swe gowori
da te nawedem na prawi put da se wratish u formu mislio sam da ce ti mario spomenuti, ali ocito je i on zahrdao