Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
ko kaze da ju nemam....
sanjaj.....
I mislio sam si da nije dobio dozvolu
ma trebal bi dobit doŽiwotnu zabranu konzumiranja alkohola.....pa uz njega ti je ugroŽen Žiwot....
Ma nije samo to jos bu mu se nekaj desilo pre star je on za takve stvari... ...a da vidis kak je danas opal na klizanju HAHAHAHAH
ma nie on wiŠe za niŠ....wiŠ da su mu oduzeLi i modowsko mjesto.....ahahahahahaah.....presofti je bil.....a to mu stalno goworim....da mora postat maČo muŠkarac koji je glup.....al ima miŠiĆe xD
grrr....ovo je bilo nisko....ja tugujem za modovskim mjestom a ti me jos palis na guranje...
sam seronja za tim moŽe patit.....
tolko sam bio sentimentalno vezan za taj status da bum se vjerojatno ubil od tuge....XD
ajme pozowi da mogu to fotkat.....i stawit na face......nečem tu....nisu zawrijedili xD
naravno da bum te zval....i jos cu ti dat cast ak oces da me ti dokrajcis.....joj joj....suze mi cure.....srce mi se para.....Šmrc.....XD
paloma....zewa.....obiČne il sa mirisom....sam reci koe očeŠ..... i ai se sad odma najprie oŠamari....moŽe??
moze paloma mirisne.....te su fensi.....btw....samaranje vise ne pomaze.....moram prec na rezanje zila....XD
pazi kak reŽeŠ.....moraŠ to naprawit precizno....da na kraju neb ostal Žiw....xD