Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (61/1212) > >>

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 21:01:48 ---a slusaj, meni je piaggio samo plug n play, doslovno, nema muke oko njega. dok sa sfom treba muciti se oko stelanja i ostalih gluposti, ali meni to i nije neki problem

--- Kraj citata ---

ma meni prvo kaj mi ide na zivce su oni zvjezdasti serafi......onda svjecicu nemres skinut ko covjek nek treba sa okastim kljucem .....fergazer je na metalnoj prirubnici i otelis se da ga skines......ma ima brdo sitnica koje me zivciraju.....al doro kad se naviknes onda sve ide lagano.....

divljakusa:
aj si naĐite sobu...:(

Drnda:

--- Citat: divljakusa - 30 Srpanj, 2009, 23:32:55 ---aj si naĐite sobu...:(

--- Kraj citata ---
cao pussa

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 29 Srpanj, 2009, 21:07:50 ---ma meni prvo kaj mi ide na zivce su oni zvjezdasti serafi......onda svjecicu nemres skinut ko covjek nek treba sa okastim kljucem .....fergazer je na metalnoj prirubnici i otelis se da ga skines......ma ima brdo sitnica koje me zivciraju.....al doro kad se naviknes onda sve ide lagano.....

--- Kraj citata ---
neznam za zvjezdaste jer su u mene svi normalni... inbus skoro svi, a svjecica i prirubnica i mene zivciraju...ali to je car igre...

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 21:01:48 --- piaggio samo plug n play, doslovno, nema muke oko njega.

--- Kraj citata ---
potpis , sta god stavio gore on idee :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju