Ostalo > Chat house
CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)
Drnda:
--- Citat: 2TDottore - 29 Srpanj, 2009, 20:25:56 ---drnda jbt jel mos ti napisat neki post koji nema veze sa s tim kak si se nalijo ko guzica i nama tu prodavat neke trule lovacke price......fakat si u banani.....daj radje nemoj onda nis pisat nego da seruckas stalno jedno te isto...... :uff:
--- Kraj citata ---
EVO NECU sada cu plakati.. nego kada si vec aktivan ajd u tehnicki dio odgovori na moju temu...
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 20:29:31 ---EVO NECU sada cu plakati.. nego kada si vec aktivan ajd u tehnicki dio odgovori na moju temu...
--- Kraj citata ---
koju temu.....
Drnda:
nasao si je.. evo sada nzna sto bih, maloprije sam serafio po tudjem sf-u, sada mi se neda po mome... cini mi se da cu malo izaci van...
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 20:55:56 ---nasao si je.. evo sada nzna sto bih, maloprije sam serafio po tudjem sf-u, sada mi se neda po mome... cini mi se da cu malo izaci van...
--- Kraj citata ---
jesam.....ma jebes shitfajteve......meni je muka po njima serafit.......odma sam zivcan ko pas kad treba nes na njemu delat......
Drnda:
a slusaj, meni je piaggio samo plug n play, doslovno, nema muke oko njega. dok sa sfom treba muciti se oko stelanja i ostalih gluposti, ali meni to i nije neki problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju