Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (62/1212) > >>

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 31 Srpanj, 2009, 12:07:23 ---potpis , sta god stavio gore on idee :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
to je za curice.. nikakve muke oko stelanja, dok na moriniju i pezou se moras namuciti da bi dosao do onoga sto zelis pa onda tek muke sa stelanjem...

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Srpanj, 2009, 12:08:52 ---to je za curice.. nikakve muke oko stelanja, dok na moriniju i pezou se moras namuciti da bi dosao do onoga sto zelis pa onda tek muke sa stelanjem...

--- Kraj citata ---
imo sam ja te patnje sa cpi-em  :toothy11:

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 31 Srpanj, 2009, 12:21:03 ---imo sam ja te patnje sa cpi-em  :toothy11:

--- Kraj citata ---
sjecam se  :toothy12: :toothy12:

2TDottore:
ma bjezite cim dalje od tih ping pong kineskih i tajvanskih sranja.....ja necu uopce vise radit te klamote jel tolko me iznerviraju da sam zivcan cijeli dan zbog toga.....  :redface:

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 31 Srpanj, 2009, 15:37:47 ---ma bjezite cim dalje od tih ping pong kineskih i tajvanskih sranja.....ja necu uopce vise radit te klamote jel tolko me iznerviraju da sam zivcan cijeli dan zbog toga.....  :redface:

--- Kraj citata ---
tako i meni, imaju engleski standard sarafa, tako da svaki normalni kljuc ima lufta i nemos naci alat.. a sarafi meki do bola...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju