OVAKO !!!
Nakon što sam po drugi put otvarao blok u 2 dana....da stavim novu diht masu, pregledam vodenu jel to sve ok propeler...i sastavio natrag...
Skinuo hladnjak očistio ga oprao na sve moguce nacine fino s obicnim mlazom sve pazio on naravno ne pušta....kada sam to sve sastavio...
Palim motor nece upalit i provjerim svječicu ona mokra, pogledam jel daj iskru daje očistim operem opet isto...i tako mi je tlak digao ostavio sma ga 2 dana nek stoji
I sad stavim drugu svječicu i napokon upali ajd super ali opettt temperatura ide gore ovo me ubija psihicki više :=), odzracim ono stoji u crvenome skinem deklo micro remen na svome mjestu okrecem radiilicu to je sve sinkronizirano okrece se remen je dobar ima zupce nije potrošen...vratim on opet u crveno.....ja svarno više neznam ili cu se vozit tako pa makar se rastopio cilindar i klip i sve i cijela italija, ili cu se vozit to ce pokazivat a zapravo on hladi
Šta da radim više ? kako da provjerim termo element, dali bi ja trebao cilindar moci drzat rukom kad on radi, kao znak da hladi...dali je to neki znak da hladi, ili mu je radna temp pretopla za nase ruke pa nemozemo
Dajte neke sugestije šta dalje za radim, kako da provjerim, popravim. Gdje je kvar ??....jer tako mi dođe da se vozim i šta bude da bude, ja ga rastvarat više necu