Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
opet taj beverly. ponekad mi nije htio primati gas tak da kad ga odvrnes od pola do kraja uopce ne reagira nego ubrzava letargicno. odlucio sam promijeniti svijecicu. kupio originalnu promijenio, a ono ista stvar samo mi je sad kad pustim gas poceo pucati na auspuh i kod naglog odvrtanaj gasa malo zastuca. uzas. ima li ko kakvu ideju kaj bi to moglo biti? btw tocim 100 pa neznam da li bi to mogao biti problem
a da ti fino napraviš komplet servis na 12 tisuća, a ne ovak pol polznači remen, rolice, klizači variomata, ublaživač udaraca, ulje filter, ulje u zadnjoj glavčini, filter zraka i svijećica!to sve promijeni i onda bu ok
nego kad se mjenja???kaj klizači i ublaživač nisu potrošni materijal???u svakom se servisu mjenjaju na 12 000km...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
zar ne kuzis da su čhupsi i doc radili u istom servisu
a koji je to onda servis koji mjenja ljudima klizače izbija im pare iz džepova to je ono zaj**** te lagano.........
Čuješ radim u servisu i to se ne mjenja na 12000km.......Mjenja se ulje u motoru i prijenosu filter ulja,svjećica,roline,remen vario,kvačilo i sve se to doboro ispuše od prašine,filter zraka se opere,i naravno prekontorlira se malo ostale stvari
u kojem ti to servisu radiš?di se to na redovitim servisima PERE filter zraka?
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
u 90% servisa (naravno, ako nisi kraj njih dok ti rade oko motora, a koji put i onda )