Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: broj šasije!!!???  (Posjeta: 2054 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
broj šasije!!!???
« : 23 Lipanj, 2009, 19:04:28 »
daj jbt jel zna ko di se nalazi broj šasije na derbi bulletu/piaggio diesesu:..pa lud sam vec danas smo ja i dottore malo gledali i nismo nasli..

ima po sicom na kadi naljku neku a ko zna jel od tog motora i ko zna jel to broj šasije..

pa ak zna ko otprilike di bi bilo tak da pogledam sad

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
Odg: broj šasije!!!???
« Odgovori #1 : 23 Lipanj, 2009, 19:10:52 »
ja koliko znam trebalo bi biti na stupu prema guvernalu... men je tako na iceu a znam da je tako i na spyu .. ispod cetvrtastog komadica plastike koji se skine...
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #2 : 23 Lipanj, 2009, 19:13:21 »
dai mex corav si jbt ko moja baba.......ja sam naso al ti nisam htio rec......ktj kad nisi htio pivu platit......

Offline R@kija

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 23 Lipanj, 2009, 19:17:39 »
dai mex corav si jbt ko moja baba.......ja sam naso al ti nisam htio rec......ktj kad nisi htio pivu platit......

jbt kak necu bit corav kad se druzim sa drndom (ovaj alkoholicarom)..i ti bi bil...

a gle ak si anso sa desne strane je!!

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #4 : 23 Lipanj, 2009, 19:35:36 »
drndu necu komentirat jer on je propali slucaj i uz to prica brdo lovackih prica.....

a broj rame ti je tam dolje ispod volana sa lijeve strane di je fleksa odradila svoj posao........  :laughing7:

Offline R@kija

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 23 Lipanj, 2009, 19:48:32 »
drndu necu komentirat jer on je propali slucaj i uz to prica brdo lovackih prica.....

a broj rame ti je tam dolje ispod volana sa lijeve strane di je fleksa odradila svoj posao........  :laughing7:

ok

Offline zoki_NRG

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #6 : 24 Lipanj, 2009, 01:50:21 »
ja na nrgu imam urezano u kostur od iza, ali nemam plocicu, tj bar ju nisam nigdje vidio, dali zna netko dal nrg power ima plocicu ko sr i gdje..