Tehnički kutak > Tuning skutera

kit i usisne lamelice

<< < (3/5) > >>

pajo:

--- Citat: radomir.g - 24 Lipanj, 2009, 13:00:14 ---Jel karbonitne onda ne valjaju? Dobio sam ih uz kit ali ih jos nisam namontirao posto nisam siguran jesu dobre?

--- Kraj citata ---
nisu loše karbonitne jedino što znaju češče pucat od karbonskih
ali znam da cvele ima od kad je namontiro sport ima karbonitne i sve ok :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: pajo - 24 Lipanj, 2009, 14:00:32 ---nisu loše karbonitne jedino što znaju češče pucat od karbonskih
ali znam da cvele ima od kad je namontiro sport ima karbonitne i sve ok :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Bas tako-evo posle 10000 samo okrenute jer su malo ''zevale'' i pice dalje.... :icon_biggrin:

animatrix:
pitanje vezano za ovo, kako se dolazi do lamelica? skidao sam prirubnicu karba i izgleda kao da ih se treba odsarafit s unutrasnje strane motora, jesam u pravu?

ivanm:
ne, nego kad odvineš prirubnicu, cijeli usisni blok izvadiš iz mašine, a na njemu su sa 4 šarafića pričvršćene lamele..

Pupo:
Kad smo već tu oko lamelica i da ne otvram novu temu, da li je imao tko na skuteru "zablindiranu" prirubnicu? Konkretno, na 2 od 4 šarafa na mojoj mina mašini nije bilo glava. Tj. bilo je ali su otkinute, pretpostavljam kao neki zaštitni sistem protiv skidanja prirubnice. Da nebi bilo zabuna, prilažem skicu šarafa.

Stvar je rješena kada je mašina bila dole, stavljene su matice na te vrhove i zapecane i išlo je dole. Al nisam to vidio na nekon drugom skuteru pa eto, zanima me. Inače, to je bilo prvo raskapanje skutera :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju