Tehnički kutak > Tuning skutera

kit i usisne lamelice

<< < (4/5) > >>

David:
I Peugeot ima slično sranj.. oko lamelica, te zaštitne vijke, brijem da je to složeno, da te natjeraju da ideš u ovlašteni servis, pozzzz.... :hello: !!! Ja sam to skidao malim sjekačem i kada krene odvrneš kliještima i uvrneš nove obične vijke !!!

radomir.g:
Taj sraf se jednostavno zareze po sredini tankim listom od testere i odvrne se ravnim srafcigerom...

xtaCy:
Evo želio bih postaviti pitanje a da neotvaram novu temu. Zanime me koja je uopće uloga lamelica? Znam gdje se nalaze i kako ih se skida i stavlja, al me zanima me koja je njihova uloga, bilo to karbonatne ili karbonske ? Hvala unaprijed  :binkybaby: :binkybaby:

J.U.R.C.A:
one ti sluze kao ventil.kada se klip iz donje mrtve tocke krece prema gore krece ti usis smjese u karter.(usisni ciklus kod 2 t)(totalno drukcije od 4 t)

tada se lamelice otvore i kroz njih "tece "smjesa.klip dode u gornju mrtvu tocku i krece prema dole.tada se usisne lamelice zatvore i smjesa ispod klipa krene se kretati prema karteru i radilici(klip sabija smjesu u karter).posto imas semeringe na radilici a usisne lamelice su zatvorene ,pod pritiskom klipa (obzirom da se krece prema dole) smjesa nema gdje nego se odbijajuci od radilice i stijenke blokova krene kroz bocne kanale na  cilindru u cilindar).

xtaCy:
ok, kontam, sad mi sam reci kakvu ulogu igra to jesu one karbonatne ili karbonske ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju