Tehnički kutak > Tuning skutera
kit i usisne lamelice
gokiSP:
ja imam jos pola polini ploce 0.25 :toothy10:
J.U.R.C.A:
ovisi ponajprije okretajima motora koje proizvodi ali isto tako i o volumenu cilindra.
kod 180 ccm idu nesto deblje lamelice u odnosu na 70 ako se radi o istim okretajima jer je veci klip u stanju napraviti veci podtlak u karteru a samim time i vecu silu usisa.
DvdAerox:
--- Citat: hac - 23 Lipanj, 2009, 20:18:29 --- :nono:
debljina lamela ovisi isključivo o okretajima na kojem se motor vrti.........generalno se na sve setupe stavlja 0,30 mm jer je 0,25 mm nemoguča misija nabavit,0,40 eventualno na setupe koji se vrte +14000 rpm
--- Kraj citata ---
to sam citao u specjaliziranom casopisu za skutere, pa ti vidi..
gokiSP:
--- Citat: J.U.R.C.A - 24 Lipanj, 2009, 09:22:03 ---ovisi ponajprije okretajima motora koje proizvodi ali isto tako i o volumenu cilindra.
kod 180 ccm idu nesto deblje lamelice u odnosu na 70 ako se radi o istim okretajima jer je veci klip u stanju napraviti veci podtlak u karteru a samim time i vecu silu usisa.
--- Kraj citata ---
ja sam na sp-u sa 172 imao 0.35..bilo je ok
radomir.g:
--- Citat: Antares - 23 Lipanj, 2009, 16:55:30 ---Koliko sam ja upućen bitno je da su karbonske, a ne karbonatne (sa većinom kitova dolaze karbonatne).
--- Kraj citata ---
Jel karbonitne onda ne valjaju? Dobio sam ih uz kit ali ih jos nisam namontirao posto nisam siguran jesu dobre?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju