Ostalo > Foto, video, music...

Zatuko ga

<< < (4/6) > >>

vekyyy:
pa nema tu razloga.. ako te netko lupi.. naravno da cu mu vratit i to jos 100x vise nego kaj je on mene

luna500rr:

--- Citat: vekyyy - 23 Lipanj, 2009, 13:37:33 ---pa nema tu razloga.. ako te netko lupi.. naravno da cu mu vratit i to jos 100x vise nego kaj je on mene

--- Kraj citata ---

Ako je bez razloga...

Potpis :)

NeoDJW:
Postojao je razlog naravno  :toothy9: ..... nije bezze naravno, ali sve se vraca sve se placa :) ! Eo vec 1god bez ikakog sranja sam, niti prometnih prekrsaja, niti javni red i mir, a 2008 god sam imao 50+ prijava...... stislo pod guzicom, moram se smirit xD ! Priznajem  :frajer:

vekyyy:

--- Citat: NeoDJW - 23 Lipanj, 2009, 13:42:19 ---Postojao je razlog naravno  :toothy9: ..... nije bezze naravno, ali sve se vraca sve se placa :) ! Eo vec 1god bez ikakog sranja sam, niti prometnih prekrsaja, niti javni red i mir, a 2008 god sam imao 50+ prijava...... stislo pod guzicom, moram se smirit xD ! Priznajem  :frajer:

--- Kraj citata ---

a ti imas 17 godina...nemoj se bavit sa ikakvim prekrsajima.. jer danas ako imas kakvu tucu bilo kaj nemozes se zaposlit u drzavnu firmu.. tak da pamet u glavu a ludost u guzicu

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: luna500rr - 23 Lipanj, 2009, 13:21:28 ---Sigurno je postojao dobar razlog...
Ja sam se vise puta potukao s 10-20kg tezim sportasima, ako ga iz prvog udarca nebi srusio, bjezi u P1cKU M4terinu, tko iz prvog udarca nepadne, dobro ce te nalemat   :toothy10:

--- Kraj citata ---

Moze lik imat i 150kila ako ti njega dobro pogodis u nos nema boga da nece past...osim toga uvjek protiv jačih postoji neka stolica,šipka,mada je najpametnije u takvom slucaju nabacit sturku..  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju