Ostalo > Foto, video, music...

Zatuko ga

<< < (3/6) > >>

ivan007:
uredu je sto ga je istuko al onako bespomocnog ga udarat je bas pederski i kukavicki covjek nemrda ovaj ga jos okine nogom u glavu :toothy3:

vekyyy:
lako je tuj pricat.. al da te netko prvi sastavi u nos ovako kao sto je ovaj njega.. mislim da bi isto i ja ovako postupio.. jer mene da netko tako sastavi imal bi zutu minutu i u toj min bi mogal skakat po njemu... jos to niste dozivjeli pa nemozes tu pricat

NeoDJW:

--- Citat: vekyyy - 23 Lipanj, 2009, 12:41:53 ---lako je tuj pricat.. al da te netko prvi sastavi u nos ovako kao sto je ovaj njega.. mislim da bi isto i ja ovako postupio.. jer mene da netko tako sastavi imal bi zutu minutu i u toj min bi mogal skakat po njemu... jos to niste dozivjeli pa nemozes tu pricat

--- Kraj citata ---

imao ja tako, 2 lika me izubijala, pa kasnije uvatio samog onog i skako mo po glavi, 10 dana bolnica....

vekyyy:

--- Citat: NeoDJW - 23 Lipanj, 2009, 12:49:08 ---imao ja tako, 2 lika me izubijala, pa kasnije uvatio samog onog i skako mo po glavi, 10 dana bolnica....

--- Kraj citata ---

pa da...

luna500rr:

--- Citat: NeoDJW - 23 Lipanj, 2009, 12:49:08 ---imao ja tako, 2 lika me izubijala, pa kasnije uvatio samog onog i skako mo po glavi, 10 dana bolnica....

--- Kraj citata ---

Sigurno je postojao dobar razlog...
Ja sam se vise puta potukao s 10-20kg tezim sportasima, ako ga iz prvog udarca nebi srusio, bjezi u P1cKU M4terinu, tko iz prvog udarca nepadne, dobro ce te nalemat   :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju