Ostalo > Foto, video, music...
Zatuko ga
zac183:
Najjači je onaj u bjeloj majci kaj je došo piknul ga je nogom u glavu i otišo :laughing11:
luna500rr:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 23 Lipanj, 2009, 14:05:55 ---
Moze lik imat i 150kila ako ti njega dobro pogodis u nos nema boga da nece past...osim toga uvjek protiv jačih postoji neka stolica,šipka,mada je najpametnije u takvom slucaju nabacit sturku.. :)
--- Kraj citata ---
Saka u nos moze znaciti sljepocu ili smrt, ja odabirem bradu, nema stete, samo moze jezik pregrist :laughing7:
Od nove godine se nisam potuko i drzat cu taj ritam dok sam ziv. Svima s kojima sam bio u svadji sam se pomirio i mirno spavam. Ni u WC neidem bez mobitela i čakije, a nikad ju nisam izvadio osim kad sam ljetos na biokovi mazao pastetu :) Tuđi inventar tipa stolice, tanjuri, krigle ili aluminijska vrata (kao sto je bio sucaj za otvaranja nove formule u imotskom), necu dirati, draze su mi noge i moje bježačke sposobnosti :binkybaby:
nostra:
--- Citat: luna500rr - 23 Lipanj, 2009, 14:15:14 ---Saka u nos moze znaciti sljepocu ili smrt, ja odabirem bradu, nema stete, samo moze jezik pregrist :laughing7:
Od nove godine se nisam potuko i drzat cu taj ritam dok sam ziv. Svima s kojima sam bio u svadji sam se pomirio i mirno spavam. Ni u WC neidem bez mobitela i čakije, a nikad ju nisam izvadio osim kad sam ljetos na biokovi mazao pastetu :) Tuđi inventar tipa stolice, tanjuri, krigle ili aluminijska vrata (kao sto je bio sucaj za otvaranja nove formule u imotskom), necu dirati, draze su mi noge i moje bježačke sposobnosti :binkybaby:
--- Kraj citata ---
pametno..baš sam razmišljo kak ste svi još mladi/zeleni i kak samo šora i to čim te netko krivo pogleda ....baš preodgajam jednog (mladog 21 god.)kolegu koji je u zadnjih 6 mjeseci svaki drugi vikend nekog zbombardiro- krenuli smo zajedno(meni treba da ne zakržljam :laughing7:)lagano fokuseri,vreča i svaki drugi-treči dan deri braco ispušeš se ko bik upala mišića i nije ti do ikakvih problema...kužim vas jer sam i ja bio takav dok me izbacivači nisu speglali pred diskom(s razlogom) pukle čube i nos...netko uči na lakši način netko na teži...treba svaki put probat zaobić frku ali ne i bježati od problema!!!! :icon_thumright:
stunt_master:
--- Citat: luna500rr - 23 Lipanj, 2009, 13:21:28 ---Sigurno je postojao dobar razlog...
Ja sam se vise puta potukao s 10-20kg tezim sportasima, ako ga iz prvog udarca nebi srusio, bjezi u P1cKU M4terinu, tko iz prvog udarca nepadne, dobro ce te nalemat :toothy10:
--- Kraj citata ---
luna500rr:
--- Citat: stunt_master - 27 Lipanj, 2009, 23:33:07 ---u pravu si i za ono da ga na podu nevalja udarat i za to....al u imotskom se sve više počima upotrebljavat jedna sprava za rješenje problema =>pištolj
e pogledajte video...zakon
--- Kraj citata ---
Ljetos je osmašić sa škorpionom hodao i repetirao ga na svakom koraku :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju