Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 Speed Jet - R

<< < (5/8) > >>

marko1990:

--- Citat: luna500rr - 22 Lipanj, 2009, 09:01:41 ---Na mojoj je 16, neki kazu da imaju mikuni 12, na mome pise nesto japan, nemam pojma, ali sam sublerom izmjerio 16mm :hello:
Teske rolice + prigusen usis + mala dizna = mala potrosnja, slabije preformanse. Spuzva + veca dizna + lakse rolice = ide bolje trosi vise :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

piše ti MIKUNI copr,.....jer rade po nečijoj korporaciji frgiće...da na luni su 16 mm...frge su jako dobre i netreba ih mjenjat,red sponge si kupi i diznu 75 stavi(serijska je 68) i vozi...role stavi oko 4.5 na stock spuh a na rezić stavi oko 3,8....centralni nemoj mjenjat niti kad ces stvaljat kit jer je dovoljno tvrd...jedino ako imaš puno km onda kupi novi ali serijski!!!!

luna500rr:

--- Citat: marko1990 - 22 Lipanj, 2009, 12:45:38 ---piše ti MIKUNI copr,.....jer rade po nečijoj korporaciji frgiće...da na luni su 16 mm...frge su jako dobre i netreba ih mjenjat,red sponge si kupi i diznu 75 stavi(serijska je 68) i vozi...role stavi oko 4.5 na stock spuh a na rezić stavi oko 3,8....centralni nemoj mjenjat niti kad ces stvaljat kit jer je dovoljno tvrd...jedino ako imaš puno km onda kupi novi ali serijski!!!!

--- Kraj citata ---

Valja li ista 75 dizna za gljivu, ili treba jos jaca, predpostavljam da su M6 navoji, nek me netko ispravi ako je krivo :hello:

marko1990:

--- Citat: luna500rr - 23 Lipanj, 2009, 11:54:33 ---Valja li ista 75 dizna za gljivu, ili treba jos jaca, predpostavljam da su M6 navoji, nek me netko ispravi ako je krivo :hello:

--- Kraj citata ---

da treba veca za gljivu...ako je žičana gljiva onda diznu 80 ako je neka spužvasta onda oko 90...m6 je navoj!!

luna500rr:

--- Citat: marko1990 - 23 Lipanj, 2009, 12:11:48 ---da treba veca za gljivu...ako je žičana gljiva onda diznu 80 ako je neka spužvasta onda oko 90...m6 je navoj!!

--- Kraj citata ---

Stavit cu ja sebi jednu cisto radi zvuka, ovaj gianelli ima dubok zvuk, ali je tih. Jedna zicara bi dobro dosla :frajer:

marko1990:
nemožeš ostavit istu diznu i stavit gljivu...gušit će ti se motor!! :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju