Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 Speed Jet - R

<< < (6/8) > >>

luna500rr:

--- Citat: marko1990 - 23 Lipanj, 2009, 13:24:57 ---nemožeš ostavit istu diznu i stavit gljivu...gušit će ti se motor!! :nono:

--- Kraj citata ---

Pa znam, zasto bi te inace pitao koju diznu :toothy12:
Mogao bi staviti gljivu i malom pregradom od gljive prema karburatoru prigusiti zrak na istu kolicinu kao i sa airboxom, ali neznam sto bi bilo s zvukom :dontknow:

marko1990:
da cijelu gljivu izoliraš tek onda ćeš malo prigušit zvuk....provjereno...tako da ako misliš malo prigušit zrak možeš jer zvuk ce ostati isti....... :icon_thumright:

luna500rr:
Zadovoljan sam lunom, ali me ova kisa izludjuje, a neznam sto bi, idem napraviti homemade filter zraka za sto jaci zvuk :drunken_smilie:

marko1990:

--- Citat: luna500rr - 23 Lipanj, 2009, 13:39:04 ---Zadovoljan sam lunom, ali me ova kisa izludjuje, a neznam sto bi, idem napraviti homemade filter zraka za sto jaci zvuk :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Meni pričaš...pizdim u sobi a nemogu se ic vozit....nemoj se zajebavat s homemade filterom jer to ti nije pouzdano..još će ti nešto uć u cil i zacvikat će ti...pa nova žičana gljiva ti je 99 kn!!!a rabljnih imaš po 50 kn!  :headbang:
Tako da mislim da ti se ne isplati zajebavat!!

luna500rr:
Imam jednu plavu na polici, 35kn zadnja sto je bila na lageru, kupio sam je pod pitanjem filtera za kompresor, on mi dao gljivicu, manja je nego ijedna sto sam je do sada vidio na ijednom motoricu ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju