Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 Speed Jet - R

<< < (4/8) > >>

R@kija:

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 10:34:30 ---Koja je gramaža serijskih rolica na ovoj Luni? Koju gramažu Polini rolica, opruge kvačila i centralnu oprugu staviti na tu Lunu uz serijski ispušni sistem?

--- Kraj citata ---

6,0g ili 6,5 bi trebalo biti seriski,stavi 3,6 rolice i kupi set federa za kvacilo pa probaj koji ce ti bit najboji,centralni ne mjenjaj!

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 10:36:07 ---Što bih uz navedeno dobio i stavljanjem Malossi red sponge filtera zraka?

--- Kraj citata ---

nista nebi dobio osjetno,bolji je od seriskog,ako ga kupis stavi 2-3 broja vecu diznu!!

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 10:40:08 ---Da li se u auspuhu navedenog modela Lune nalazi katalizator i da li bi dobio što vađenjem istog ako se nalazi u auspuhu?

--- Kraj citata ---

ima katalizator,nebi dobio nista posebno,oblje se isplati kupit sportski spuh!

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 10:41:38 ---Koji je promjer serijskog karburatora na navedenom modelu Lune?

--- Kraj citata ---

seriski bi trebao biti mikuni 12 ili 13,a neki dobe i 19,16...

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 10:42:21 ---Na koji način bi se moglo poboljšati hlađenje mašine i prijenosa?

--- Kraj citata ---

za hladenje masine mozes staviti usisnik na poklopac ventilatora da vise zraka ulazi ,a za hlađenje prijenosa probusi rupe na pocetku i kraju dekla!!

luna500rr:
Na luni je 16mm karb, nije los ni za kit :icon_thumright:
Redsponge ti netreba, samo 4,7-4,8g rolice za serijski ili 3,5-3,7g rolice za base auspuh, centralni nediraj, federe kvacila bi mogao malo tvrdje, boju neznam :dontknow:
Stavi sliku lune, zanima me kako izgleda :hello:

t.s.s.t:
Promjer karburatora 16 mm? Kako je onda potrošnja samo 2,5 l/100 km agresivnijom vožnjom? Ne kažem da je nemoguće ali mi je nekako čudno. Znam da bi trebalo staviti rezonantni auspuh, ali nema se para za sve.

luna500rr:

--- Citat: t.s.s.t - 21 Lipanj, 2009, 20:56:19 ---Promjer karburatora 16 mm? Kako je onda potrošnja samo 2,5 l/100 km agresivnijom vožnjom? Ne kažem da je nemoguće ali mi je nekako čudno. Znam da bi trebalo staviti rezonantni auspuh, ali nema se para za sve.

--- Kraj citata ---

Na mojoj je 16, neki kazu da imaju mikuni 12, na mome pise nesto japan, nemam pojma, ali sam sublerom izmjerio 16mm :hello:
Teske rolice + prigusen usis + mala dizna = mala potrosnja, slabije preformanse. Spuzva + veca dizna + lakse rolice = ide bolje trosi vise :icon_biggrin:

dhorvat:
I nije baš pristojno postati više od 3 puta zaredom  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju