Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)stavi i veći amortizer!i stavi koju sliku!!!!!
imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)
Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)Ti se sviđa od vivacitya??aaa?? Sumnjam da ćeš nać gdje polovan, jer ja nemogu nać prednju masku, a i sam znaš da ti svog nebum prodal... P.S. stavi u oglasnik i ako ti se tko javi pitaj ga za prednji oklop...
Citat: Shevinho - 30 Travanj, 2007, 10:28:59Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)Ti se sviđa od vivacitya??aaa?? Sumnjam da ćeš nać gdje polovan, jer ja nemogu nać prednju masku, a i sam znaš da ti svog nebum prodal... P.S. stavi u oglasnik i ako ti se tko javi pitaj ga za prednji oklop...e ovako cemo ja ako tebi nabavim prednji oklop ti meni das svoj blatobran i za pivu
evo imam jedno pitanje... i vase misljenje...skuteru su vanjske plastike crne. pa me sada zanima koja bi mu boja pasala iznutra?mislim za unutarnje plastike?ja sam mislio u tamo crveno bio bi onda crno-crven..
Citat: vekyyy - 29 Svibanj, 2007, 00:34:47evo imam jedno pitanje... i vase misljenje...skuteru su vanjske plastike crne. pa me sada zanima koja bi mu boja pasala iznutra?mislim za unutarnje plastike?ja sam mislio u tamo crveno bio bi onda crno-crven..Po meni crno-crveno najbolje kombinacija