Tehnički kutak > Styling skutera
Stalker??
Punisher:
--- Citat: ryder on the storm - 29 Travanj, 2007, 23:35:15 ---
--- Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25 ---imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)
--- Kraj citata ---
stavi i veći amortizer!i stavi koju sliku!!!!!
--- Kraj citata ---
I ja bi isto vidio slikice :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Shevinho:
--- Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25 ---imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)
--- Kraj citata ---
Ti se sviđa od vivacitya??aaa?? Sumnjam da ćeš nać gdje polovan, jer ja nemogu nać prednju masku, a i sam znaš da ti svog nebum prodal... P.S. stavi u oglasnik i ako ti se tko javi pitaj ga za prednji oklop...
vekyyy:
--- Citat: Shevinho - 30 Travanj, 2007, 10:28:59 ---
--- Kraj citata ---
Ti se sviđa od vivacitya??aaa?? Sumnjam da ćeš nać gdje polovan, jer ja nemogu nać prednju masku, a i sam znaš da ti svog nebum prodal... P.S. stavi u oglasnik i ako ti se tko javi pitaj ga za prednji oklop...
--- Kraj citata ---
e ovako cemo :toothy12: ja ako tebi nabavim prednji oklop ti meni das svoj blatobran :laughing11: i za pivu :laughing11:
Shevinho:
--- Citat: vekyyy - 30 Travanj, 2007, 23:16:39 ---
--- Citat: Shevinho - 30 Travanj, 2007, 10:28:59 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
e ovako cemo :toothy12: ja ako tebi nabavim prednji oklop ti meni das svoj blatobran :laughing11: i za pivu :laughing11:
--- Kraj citata ---
more. Najdi mi cijeli oklop ja cu tebi dat blatobran... Naravno trade oklop za blatobran...
..::Alf::..:
E Veki plačipičko ako ćeš tapecirat sic idemo zajedno, ja svog moram tapecirat, a ak smo dva dobimo popust :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju