Tehnički kutak > Styling skutera

Stalker??

<< < (4/7) > >>

vekyyy:

--- Citat: ryder on the storm - 26 Travanj, 2007, 21:46:15 ---
--- Citat: vekyyy - 26 Travanj, 2007, 18:33:41 ---zadnje zmigavce moram kupit.. jer mi jedan pukao a starog imam. pa neznam di da narucim... a stari zmigavci su bili crni:) kao i prednji:)

--- Kraj citata ---
e, osput, šta si ti veky og sa foruma hr?

--- Kraj citata ---
da

MARINO:
Frende pitaj šta god želiš,imao sam dva crvena stalkera,serijalu i friziranog-
Serijski je išao 90km/h a ovaj drugi 140km/h jer smo ga vozili za trke...
Ovo ce ti stalkera totalno uljepšat,odreži zadnji blatobran tj(nosač tablice) a pritom pazi da ne potežeš rezervar...i staviš duži amortizer i bit ce podignut,tj preheben izgled.
Stavi počnu nogaru ako je nemaš,Stavi neki sportski spuh,skini retrovizore,ako imaš volje stavi i tnt volan...
tapiciranje sica je oko 70 kn!!!
Inače stalker je najbolji skuter za stunt,lagan,malen a dobar start a i krajnju ima!!!

SlowRider:

--- Citat: MARINO - 29 Travanj, 2007, 14:07:56 ---Frende pitaj šta god želiš,imao sam dva crvena stalkera,serijalu i friziranog-
Serijski je išao 90km/h a ovaj drugi 140km/h jer smo ga vozili za trke...
Ovo ce ti stalkera totalno uljepšat,odreži zadnji blatobran tj(nosač tablice) a pritom pazi da ne potežeš rezervar...i staviš duži amortizer i bit ce podignut,tj preheben izgled.
Stavi počnu nogaru ako je nemaš,Stavi neki sportski spuh,skini retrovizore,ako imaš volje stavi i tnt volan...
tapiciranje sica je oko 70 kn!!!
Inače stalker je najbolji skuter za stunt,lagan,malen a dobar start a i krajnju ima!!!

--- Kraj citata ---

Najbolji je Stalker sa zadnjim diskom :headbang:

vekyyy:
imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)

ryder on the storm:

--- Citat: vekyyy - 29 Travanj, 2007, 23:12:25 ---imam sportski spuh...malo sam zadnju kraj odrezao... tablica mi nije jako dolje jer sam podrezao blatobran. retrovizore nemam.sada moram kupit nogaru i mislim kupit prednji blatobran... to jest mislim stavit od peugot vivacitya(mislim da cu ga moc nekako sklepat)

--- Kraj citata ---
stavi i veći amortizer!i stavi koju sliku!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju