Tehnički kutak > Styling skutera

Stalker??

(1/7) > >>

vekyyy:
Evo vozim stalkera... I nemam nikakve ideje sta bi napravio na njemu...Mislim malo uredivanja.Jer nisam vidio ni jednog stalkera sredenog.Pa ni sam nemam ideja.
Aj ako netko ima stalkera ili zna nesto neka da prijedlog :toothy12:

Punisher:
Slušaj svatko ima svoj ukus tako da bi ovdje samo nastala zbrka kad bi svi govorili što bi stavili  :icon_scratch:
Reci bar što imaš na pameti... farbanje, diode, naljepnice... iako ćeš opet samo dobiti hrpu informacija daj nam nešto da možemo malo suziti izbor  :icon_thumright:

Nikon:
ides na google i trazis, kad vidis sta ti se svidja onda pitas ljude sta mozes kod nas rijesit i ko ti to moze napravit..

a imas i na scooter attack i scooter center djelova kišu za skutere i šminku :)

... jer niko ti nemoze pomoc ako ti neznas sta bi radia... mos dobit samo uvik iste odgovore

zmigavci, poliranje, plastike, ovo ono :)

:)

vekyyy:
ma mislio sam stavljat neonku.I takve gluposti.

Punisher:

--- Citat: vekyyy - 24 Travanj, 2007, 15:54:16 ---ma mislio sam stavljat neonku.I takve gluposti.

--- Kraj citata ---
Znači light-show  :laughing7:.
Ok, to ti nije problem staviti, samo moj savjet ti je da ne stavljaš neonku nego diode.
Pisalo se već na dosta mjesta ali evo još jednom:

-neonke su nezgrapnije za postavljati i postoji potencijalna opasnost da pukne ako se ne postavi dobro

-diode su zato savršene baš radi malih snaga akumulatora na većini skutera: troše jako malo i možeš kombinirati koliko hoćeš i gdje hoćeš.

Sad reci di bi što stavio pa ćemo ti nešto 'sklepat'  :laughing7: šala, samo ti javi pa ćemo ti reći kako ide sve.
Treba ti samo najosnovnije znanje u elektronici i malo struke u lemljenju i napraviš dok si rekao 'vespa'.  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju