I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jos da si vidio mog modanog za stunt bilo bi ti previse za ovaj mileniju.. s dotur46 naljom preko svetla .. jaoooo
mogao bi ali posto je rox modan za stunt .. jako je krut i nije mi se ugodno vozit.. imam hemerojid kao kiglu od samo 15min vozne.. a do vk bi mi trebalo sigurno nekih 6h bez stajanja .. ono ful gassmeni bi se svidalo kad bi mogao ti s kombijem mhr doc po mene pa da se je tam mal kao kurcim pred ekipom .. glumim baju.. svi pljescu.. naravno ja bi im dao da se vesele , diraju i dragaju skuter modan za stunt.. i to..i onda nakraj price me i odvezes doma i ja te pocastim s cajem supre aa?
a di sam ja u toj priči......mislim da se ogrebem ofkors!!!!!
ako sukupis 25 kuna ides, ako ne, ostajes u kvartu sa žuvelom sječi drva motornom pilom.........
a lažeš,a de lažeš.........gamyev aerox je o3-04.god..........scoot dan danas pre dobro izgleda a zamislite koja je to pila bila 03.-04.god........ma ideš čovječe.....
pffff, pičke su se ljepile ko na g#vn% al eto gica na bmw-u nam pokvarila veselje hahaha. zajeban taj vk siti
bitno da kiza gasi motor skidanjem lulice svaki put...
pa da, al čuo sam da je sad napravio i prekidač, zvao me večeras da me pita kak da spoji
neee sutra drale...daj ajmo u cetvrtak..ja i deki sutra moramo utopit njegovog sp-a i jest i pit kofd tog lika za djabe na kirbaju..a i kizi odgovara cetvrtak....al idemo prvo jest u zupanju u mc donalds pa cemo kod njih....
ništa od dogovora.....pobjego mi je max(njemački ovčar),cijeli kvart sam obljepio s flayerima,naravo,uz text da nalazniku ne slijedi nagrada već zvekete........ ...............dok ga ne nađem ništa od ruganja