Tehnički kutak > Tuning skutera

top variomat vs serijski minarelli

<< < (13/15) > >>

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 08 Studeni, 2009, 13:02:00 ---Danas mi je puko film od tolke kiše i skinuo sam OPET Yasunija i stavio serijski spuh. Žao mi ga gledat kako "gori" po kiši i stavio sam teže rolice. Ali da stvar bude još gora, stavim 6,5 grama rolice (bijeli centralni feder) i motor prevrtava sa TOP variomatom. Okretaji cijelo vrijeme između 8800 i 9500 okretaja osim na startu (0-15km/h) a sa tim spuhom motor najbolje ide na 8200   :dontknow:

Di da k vragu nađem 7.5 grama ili teže rolice 15x12?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Odi kod tokara da ti složi!  :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 08 Studeni, 2009, 13:12:33 ---Odi kod tokara da ti složi!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hm, imaš ti pravo. nemora mi tokar, mogu ja sam nešto izrezat i šibnem u rolicu gdje je rupa  :laughing7:

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 08 Studeni, 2009, 13:25:30 ---Hm, imaš ti pravo. nemora mi tokar, mogu ja sam nešto izrezat i šibnem u rolicu gdje je rupa  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Napuni je silikonom, samo uzmi neku lakšu da ti nebude preteška! Mislio sam na tokara da ti od plastike istokari 6 valjčića 15x12 i onda trk kod zlatara na vagu i onda si razbušiš po potrebi!

luna500rr:
Neki stari set rolica ispuni plastikom, ili necim drugim sto se lagano topi i poslje izbusi na zeljenu tezinu :hello:

dhorvat:
Hm... svaki dan neki novi "doživljaji"  :icon_scratch:

Prije nego sam danas kemijao oko prijenosa sam malo poslikao i vidio da je Malossi Kevlar nakon mjesec i pol vožnje "sjeo" i sada je gotovo poravnat sa polutkama u nultom položaju  :icon_thumright:

Tek sada vidim koliko mi je zapravo predug produženi primar. Bez njega bi se remen popeo 2-3mm do vrha sa 2mm šajbicom koja je sada unutra  :headbang:

I šećer na kraju, imao sam što za vidjeti, moj novi kevlar:    :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju